Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mola terhesseget tapasztalt...

Mola terhesseget tapasztalt valaki? Mennyi ido utan lett ujra terhes?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ezt,de a barátnőmnek az első terhessége ilyen volt.Utána ha jól emlékszem 1 éven belül terhes lett,és azóta 2 gyereke van már!
2011. júl. 13. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:

A kérdésedről eszembe jutott, hogy ismerek valakit, akinek mola terhessége volt, de én nem is tudom igazán, hogy ez mit jelent.

Most megnéztem, és kicsit össze is zavart, mert ez az ismerősöm ikrekkel volt terhes, de csak az egyik magzat-baba született meg, a másik a mola terhesség miatt elhalt.

Ez biztos, hogy így volt, de én sem tudom, hogy lehetett, mármint az olvasottak fényében.

2011. júl. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!