Terhesség 2. trimeszterében mi a véleményetek a kínai kaja fogyasztásáról?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 15:22
1/7 anonim válasza:
:) Én végig ettem mindent, amit megkívántam, kínait is. (Bár olyan helyen vettem, ahol belátni a konyhába, így tudom, hogy tiszta helyen főzik, normális hozzávalókból.)
2/7 anonim válasza:
Mi imádjuk a kínait, szinte minden héten van, de én készítem el (ízlésünk szerint, sok-sok zöldséggel. Igaz a terhesség alatt barnarizzsel tálaltam, vagy az igazi üvegtészta szintén egészséges.)
Végig ettem a terhesség alatt.
4/7 anonim válasza:
Egyel, de ne etteremben, hanem otthon keszitsd el.
Az ettermiben ki tudja, mi van.....
5/7 anonim válasza:
Èn szülès elött 1nappal telezabàltam magam kinai ksajàval! Addig egyed mig pocakba van kiscsibèd,mert ha kimàszik ès te szoptatod akkor màr lehet nem birja majd a pocija!!
6/7 anonim válasza:
Ha kívánod és jól esik egyél nyugodtan,baj nem lesz belöle:) Én kb. fél éve gyomor rontást kaptam a kínaitól,azóta rá sem bírok nézni.
7/7 anonim válasza:
Szóját nem ennék terhesen, főleg, ha fiút várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!