Hallottatok már a kínai naptár rendszerről? Kínai naptár mennyi hihető? ( Bővebben lent)
én 20%ot se adnék neki!
A lányomat fiúnak jelezte, és a mostani pocaklakót is, aki szintén lány lesz! :D
Én nem hiszek az ilyesmiben. Ami viszont bejött, hogy ha a peteérésedet tudod, tudtad, hogy kb mikor van, akkor több az esélye a fiúnak, mert az Y kromoszómás kiskatonák gyorsabbak, de rövidebb életűek. Tehát ha van épp érett petesejt, akkor nekik több az esélyük, de ha épp várniuk kell az érett petesejt kiszabadulását, akkor addigra már csak a lassabb, kitartóbb X-es katonák maradtak életben, és kislány. Ez a tudományos elmélet.
A gyakorlat pedig, hogy a kislányom fogalmam sincs mikor foganhatott. 2 kisfiúból pedig mindkettő a ciklus ugyanazon időszakában, ami nálam a közepére tehető. Persze nem mindenkinek ilyen kiszámítható ez sem.
Én az utolsót is cáfolom! :D
Pé napján voltunk együtt (abba a hónapban csak 3X, 1 héttel pé előtt, pé napján és pé után 1 héttel).
Kislányunk lesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!