Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok már a kínai...

Hallottatok már a kínai naptár rendszerről? Kínai naptár mennyi hihető? ( Bővebben lent)

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy a kínai naptár rendszer 98%-os eredménnyel megtudja mondani hogy lány vagy fiu lesz a gyermek. Hallottatok már róla? és volt akinek igazat írt? az írjon legyen szíves. 23/L 10hetes kismama
2013. máj. 30. 13:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de nekem kétszer is lányt jósolt és fiam lett...
2013. máj. 30. 13:37
 2/18 anonim ***** válasza:
98??? dehogyis:D max. 60, de inkább 50. játéknak jó:) aztán vagy bejön, vagy nem! (ikreket várok, szóval nálam nem nagyon értelmezhető)
2013. máj. 30. 13:38
 3/18 anonim ***** válasza:
8 különböző jóslási módszeren mentem végig, mind lányt jósolt. Fiam lesz :))))) ezek ennyit érnek. Csak játék :))))) 50%, hogy bejön :))))))
2013. máj. 30. 13:39
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem 3-szor is mellé ment :)
2013. máj. 30. 13:39
 5/18 A kérdező kommentje:
hmm hát akkor nem igazán hihető.:(
2013. máj. 30. 13:43
 6/18 anonim ***** válasza:

én 20%ot se adnék neki!

A lányomat fiúnak jelezte, és a mostani pocaklakót is, aki szintén lány lesz! :D

2013. máj. 30. 13:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem fiút jósol, kislányunk lesz. (23 éves vagyok, novemberben fogant.) Nem jött be. Még a Jónás naptár sem, aszerint is fiúnak kéne lennie.
2013. máj. 30. 13:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek az ilyesmiben. Ami viszont bejött, hogy ha a peteérésedet tudod, tudtad, hogy kb mikor van, akkor több az esélye a fiúnak, mert az Y kromoszómás kiskatonák gyorsabbak, de rövidebb életűek. Tehát ha van épp érett petesejt, akkor nekik több az esélyük, de ha épp várniuk kell az érett petesejt kiszabadulását, akkor addigra már csak a lassabb, kitartóbb X-es katonák maradtak életben, és kislány. Ez a tudományos elmélet.

A gyakorlat pedig, hogy a kislányom fogalmam sincs mikor foganhatott. 2 kisfiúból pedig mindkettő a ciklus ugyanazon időszakában, ami nálam a közepére tehető. Persze nem mindenkinek ilyen kiszámítható ez sem.

2013. máj. 30. 13:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer is bevált a kínai rendszer. Elsőre fiút jósolt, az lett, másodikra lányt és az lett. Bár, gondolom ez inkább csak a véletlen műve:)
2013. máj. 30. 14:06
 10/18 anonim ***** válasza:

Én az utolsót is cáfolom! :D

Pé napján voltunk együtt (abba a hónapban csak 3X, 1 héttel pé előtt, pé napján és pé után 1 héttel).

Kislányunk lesz! :D

2013. máj. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!