Ildi26 kérdése:
Kinek mi a tapasztalata a Kínai fogantatási naptárral? , (fiú vagy lány) bejött vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 21:23
1/9 anonim válasza:
Én elhittem, hog igaz lehet,nekem a naptár szerint lány kellett volna, hogy foganjon, több helyen is megnéztem a neten, és mindenhol lányt adott ki.Viszont fiúnk lesz:)Már a 12 hetes uh-n mondták, azóta meg már biztos.Szóba sem került, hogy lány annyira egyértelmű az összes uh-n h kisfiú, de nagyon angyon örülünk neki:)36 hetes kismaam
2/9 anonim válasza:
Nekem bejött:) kislány lesz!:)
De nem hiszek benne:))
3/9 anonim válasza:
Kislanyt mutatott en meg elsO perctol tudtam hogy fiu... (kisfiuval almodtam) 28 hetig mondtak hogy csaj en mindig valaszoltam hogy kizart... 28 hetesen megmutattak a negyedik 4d- n a kukacot ;)
4/9 anonim válasza:
Én sem hiszek benne, de nekem bevált. Lányt mutatott és kislányom született.
5/9 anonim válasza:
Kislányt mutatott, de kisfiút várok. Amúgy mindenki másnak a környezetembe bejött. 22+6 hkm
6/9 anonim válasza:
Kettőből kétszer bejött, izgatottan várom, mi lesz most harmadjára. Visszaszámolva édesanyámnál mindkétszer, anyósomnál mindkétszer, mamáimnál mind a négyszer bejött. :)
7/9 anonim válasza:
Nem jött be! Az elsőnél lányt mutatott fiú lett, most fiút mutat, eddig nagyon úgy néz ki az UH-k alapján, hogy kislány :)!
8/9 anonim válasza:
Én sem hiszek benne, de bejött. Kisfiút mutatott, tegnap kiderült, hogy az is lesz ! :)
15+4hkm
9/9 anonim válasza:
Nekem kisfiút írt,kislány lesz és ez már 100% magzatvízvételen voltunk az nem téved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!