Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aquapark a terhesség első...

Aquapark a terhesség első trimeszterében?

Figyelt kérdés

Jövő hétvégén mennénk aquaparkba, akkor 11+3 hetes leszek, ha minden jól megy.

Ha nem a durva csúszdákat használom, akkor igazából nem lehet gond, ugye?

És igen, most lehet megkövezni, amiért ilyen felelőtlen vagyok stb, de azt gondolom, hogy attól, hogy terhes vagyok, még élnem kell és nem beskatulyáznom magam.

Szóval az ilyesfajta válaszok nem érdekelnek, inkább tapasztalatok, ha volt valakinek aquaparkos élménye a terhesség elején.

2013. jún. 27. 09:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%

miért lennél az?

azért mert a mai csajok még levegőt sem mernek venni terhesen ?

még nem jelenti h az a jó !

mind a 3 gyerekemmel mentem strandra/szabad vízbe

minden különösebb védekezés nélkül semmi bajom nem lett és a gyerekeknek sem

arra vigyázz csak h a hasadat nem bántsák

am én még csúszdáztam is mert 2 gyerekkel (3ik pocakban) nem tehettem meg h nemet mondok nekik :-)

2013. jún. 27. 09:11
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem is mehetsz nyugodtan, de azért vigyázz magatokra.
2013. jún. 27. 09:13
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Nézd, én meg azt nem értem, miért nem lehet kb. 8 hónapot anélkül kibírni, hogy felesleges kockázatnak teszed ki magad. Tény, a terhesség nem betegség, de más állapot.

Lehet kirándulni, szexelni, sok mindent, de a csúszdát miért nem lehet hanyagolni? A strandokat amúgy sem ajánlják az orvosok, a szabadtéri vízben lehet fürdőzni.

Az, hogy más nem kapott el semmilyen fertőzést, nem garancia arra, hogy te sem fogsz.

Lényegében úgyis azt csinálsz, amit akarsz, a te gyerekedért te vagy a felelős. Mivel feltetted a kérdést, magad is érzed, hogy ezt talán nem most kellene.

Fürdőzz, úszkálj, pihenj az árnyékban, de én a helyedben a csúszdát hanyagolnám.

2013. jún. 27. 09:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg az orvosodat és rá hallgass. Én nem mernék menni aquaparkba, de tengervízbe ha minden igaz fogok menni. De én paramami vagyok :) Ha doki szerint veszélytelen, akkor menj, ha azt mondja nem ajánlja akkor csak ringatózz a vízen.
2013. jún. 27. 09:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát én is úgy gondolom, hogy a terhesség nem betegség, de azért igen is oda kell figyelni, és vannak dolgok amit nem lehet. Nekem nem ajánlották a fürdőzést, csúszdázni pedig eszembe sem jutott volna.
2013. jún. 27. 10:00
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok parás, de ez nekem egy kicsit sok lett volna. A fürdőzés az oké. Csúszkálni is lehet, de te sem tudhatod, hogy mikor vsúszol "rosszul", vagy ki lesz a csúszda végénél.

Én az aquapark ezen részét hanyagoljám. Pont az első 12 hét amikor vigyázni kell.

Bár én 27 hetes vagyok, de tuti nem mennék.

Jó babavárást:)

2013. jún. 27. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem csuszdáznék terhesen, egy rossz ütés és vége mindennek.....soha nem bocsájtanád meg magadnak h nem tudtál 9 hónapig megmaradni nyugodtan a fenekeden...
2013. jún. 27. 10:42
 8/14 anonim ***** válasza:

En biztosan nem csúszdáznák. Lehet, hogy fel is lesz tuntetve, hogy kismamáknak tilos. Még egy trambulinra is fel van írva, hogy terhesen tilos használni.

Egyébként és strandra sem megyek, mert egyszer osszeszedtem egy nagyon csúnya fertozést. Inkább nem kockáztatok.

23 hkm

2013. jún. 27. 10:50
 9/14 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy mindenki fél, de én nem tudom ilyen félelemben élni az életemet.

A brutál csúszdákat nyilván nem használom majd, sőt ha valahova ki van írva, hogy terhesen nem szabad, akkor azt sem.

Igazából az érdekelt volna, hogy volt-e bárkinek bármilyen jó vagy rossz tapasztalata aquaparkozással kapcsolatban.

A fertőzésveszélyen kívül.

Ha nő a pocakom vagy megszületik a gyerekem, úgyis megváltozik az életem és tervezhető programjaim is... most kellene kiélnem magam.

2013. jún. 27. 11:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Tévedsz, ez nem félelem. Ez ésszerű és átgondolt döntés. Mi sem élünk félelemben, különben ki sem lépnénk az utcára, sőt, egy helyben feküdnénk, nehogy baj legyen. Egyszerűen csak nem vállalunk felesleges kockázatokat.

"Kiélni magad". Pont terhesen kell kiélned a csúszdázási hajlamodat? Szülés után, jövő nyáron már nem lehet?

Tedd, amit akarsz, tied a döntés, a felelősség, a következmény.

2013. jún. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!