Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aquapark a terhesség első...

Aquapark a terhesség első trimeszterében?

Figyelt kérdés

Jövő hétvégén mennénk aquaparkba, akkor 11+3 hetes leszek, ha minden jól megy.

Ha nem a durva csúszdákat használom, akkor igazából nem lehet gond, ugye?

És igen, most lehet megkövezni, amiért ilyen felelőtlen vagyok stb, de azt gondolom, hogy attól, hogy terhes vagyok, még élnem kell és nem beskatulyáznom magam.

Szóval az ilyesfajta válaszok nem érdekelnek, inkább tapasztalatok, ha volt valakinek aquaparkos élménye a terhesség elején.

2013. jún. 27. 09:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mások a nézeteink.

Azt gondolom nem tudjuk meggyőzni egymást.

Bár erre nincs is szükség.

:)

2013. jún. 27. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Én alapban sem csúszdázok :) Egyszer sikeresen landoltam egy jól megtermett apukán, aki a csúszda aljánál játszott a gyerekkel. Szépen fel is repedt a szám, majdnem megfulladtam, borzalmas élmény volt. Én ettől félek. Mi van ha valaki áll a csúszda végénél...

Ha be mered vállalni, akkor jó szórakozást.

28 hkm

2013. jún. 27. 13:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Elég gyakran jártunk eddig ilyen helyekre és szerencsére még sehol nem volt a tiédhez hasonló eset.

Az úszómesterek vagy kik azok, mindenkit azonnal tessékelnek ki a vízből az érkezést követően.

Remélem most is így lesz.

:)

2013. jún. 27. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Most kell kiélned magad??

Terhesség előtt kellett volna sztem....

2013. jún. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!