Femibion vagy Gravida? Miért van ilyen nagy különbség az árban, ennyivel jobb lenne a femibion? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Kinek mi vált be? Köszi a válaszokat!2013. okt. 8. 11:50
11/13 anonim válasza:
En az elevitrol valtottam at femibionra a 14. Heten, mert mindig hanyas lett a vege, mindegy volt, lefekves elott, felkeleskor, eves elott, kozben, utan.
Viszont amikor lattam hogy 6ezer forint, es 60 kapszula, azt mondtam ez meg belefer.
Aztan otthon olvasom hogy 2 fele kapszula van benne, es minden nap mindkettot be kell venni, tehat nekem nagyon durvanak hangzik 6ezer forint 30 napra.
Tobbet nem fogom venni, inkabb valtok gravidara, ha ez elfogy.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom miert kellett lepontozni. Talan azert, mert nem biztos hogy megengedhetek havonta ennyi penzt vitaminra, amikor a gravida is ugyanolyan jo lehet, es nem ennyi az ara 30 darabra szamolva?
13/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le.Neked is ment a zöld kéz ,mit mindenkinek ,köszi a választ.A gravida mellett döntöttem amúgy.
2013. okt. 10. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!