Mi a különbség az Evelit és a Gravida között? Túl sok különbség nincs ugye?
mind a kettő jó terhesvitamin!
Szerintem inkább a marketing illetve a reklám miatt van aki ezt, van aki azt ajánlja!
A dokikhoz járnak orvoslátogatók, és mindenféle ajándékokat kapnak az adott cégtől ha az ő gyógyszereiket írják fel illetve ajánlják!
Ha megnézed az összetételüket nem nagy a különbség a két vitamin között!
Én Elevitet szedek, a doki nekem is ezt ajánlotta, én egyből meg is vettem és a gyógyszertárba hallottam hogy van másfajta terhesvitamin is....! (az elevitnek túl nagy a reklámja)
Szerintem próbáld ki az egyike, esetedben a gravidát, és ha neked megfelel akkor ne válts, de ha valami kis mellékhatása lenne akkor próbáld ki a másikat!
Van már pocaklakód, vagy még tervezitek csak?
Hát nálam az ára döntött! Így Gravidát szedtem, pedig én is láttam az Elevites reklámot!
Amúgy ha meg nem elég a folsav ami benne van és gond lenne a nőgyógyász úgy is ír fel még vasat neked. Én a terhesség vége felé kaptam mellé Maltofert is, ez vas.
De amúgy mond, kérdezd meg a nőgyógyászt, szülésorvosod ő mit ajánl. Illetve csak közölheted vele, hogy ezt szeded. Aztán majd látjátok véreredményből kell e még mellé vas vagy valami.
Tehát igazából szerintem hasonló!
Persze ha nem bírod az egyiket akkor szeded a másikat!
Vagy harmadikat! :) Van választék!
Amúgy az nem Evelit, Elevit! Csak szólok, nem rosszból, de lehet csak véletlen gépelted el! De ha nem jobb ha én szólok mint hogy vhol kinevessenek rossz akaratú emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!