Akik mar szultek, mit ereztetek a szules elotti heten - barmi, fizikai, erzelmi, spiritualis, mentalis valtozast?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 12:08
1/5 anonim válasza:
Szia!
Bocsi az offért,de erre én is kíváncsi lennék.Pont ezt vagy ehhez hasonló kérdést szerettem volna feltenni.
2/5 anonim válasza:
Én inkább a szülés elötti napon éreztem valamit amit a mai napig nem tudok megmagyarázni.Nem volt fizikai tünetem.Furán éreztem magam de nem tudtam megmagyarázni bajom volt.Még gondoltam is magamban h lassan szülnifogok.Mondtam a páromnak h nem tudom de olyan furán érzem magam.Még aznap este elindult a magzatviz és másnap estére született meg a kislányom.Egyébként az utolsó héten megnött a szex utáni vágyam és türelmetlenebb voltam.Meg azon imádkoztam h még a forma1-et tudjam megnézni:)Szóval az utolsó napon volt ilyen megmagyarázhatatlan érzésem.:)
3/5 anonim válasza:
Én semmit.:-) Már nagyon vártam, és ennyi.
4/5 anonim válasza:
Semmit. MAx annyit, hogy jobabn voltam, mint előtte bármikor, csak nehéz volt folyamatosan fent lenni, mert keményedett a hasam már a 20. héttől. De amúgy nem fájt semmi, nem volt már jóslóm sem.
Mindenki izgult, mert 8 napot túlhordtam, de én tök jól voltam egyben-)
5/5 anonim válasza:
Szia! Semmit! A szülés napján volt reggel hasmenésem, 1 órára rá 2 perces fájások, 5 ó múlva megvolt a Baba! Első gyermek, én is meglepődtem, hogy ilyen hirtelen jött ki:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!