Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ha ilyesmi...

Mit tennétek ha ilyesmi szituációba kerülnétek?

Figyelt kérdés

Amikor elbizonytalanodsz, mit is kéne tenned. Mikor a párod azt mondja, minden probléma forrása a baba, és a problémát meg kell szüntetni. Azt, hogy a gyerek nélkül ő, vagy nélküle a gyerek. Persze meghunyászkodhatok és tűrhetek, így talán nem a babánk lesz a bűnbak... Sajnos nem dolgozhatok, de a szüleimre sem támaszkodhatok, anya ugyanis egy egyszobásban lakik a párjával. De ha még így is odavennének, nem akarom kitartatni velük magam, ők se úgy állnak. Aput meg hagyjuk... Ha dolgozhatnék semmi baj nem lenne. Bár akkor a páromnak se lenne semmi baja. Így viszont dolgoznia kell.. Most ez egy kiélezett szituáció volt. Büszkeségből se hagynám, de úgy érzem nincs más megoldás. Különben szeretjük egymást, csak valahogy előtörtek az indulatok...

11+5 km

2009. nov. 9. 11:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

Jóindulattal válaszolgattunk itt, mert azt gondoltuk, hogy bajban vagy, közben úgy néz ki, hogy még te osztod ki azt, aki rosszat mert mondani a párodra. Szerintem neked van túl sok időd a kommentjeidet elnézve. Felesleges sértegetned akárkit, mert már kiderült, hogy tényleg hormon-parás vagy. Nem veszi komolyan!

Egyébként boldog babavárást

2009. nov. 10. 21:38
 22/26 A kérdező kommentje:
Hm... Szerintem én lettem vérig sértve és lealázva!!!!!!!!!! Ennyit erről. Hogy éretlen lennék anyának! Nem bíró elé járultam, hogy ítélkezzenek felettem. Főleg olyanok,akiknek fogalmuk sincs rólam...
2009. nov. 11. 00:03
 23/26 A kérdező kommentje:
Sok az időm? Hát igen egy kicsit megnőtt mióta a fürdő a legtávolabbi hely, ahová eljutok. Meg a bolt, esetleg, ha kiengednek... Mióta az ágynyugalmat szigorú ágynyugalomra változtatta az orvosom, nagyjából a gép előtt ülök. Mégis mit csináljak? És ha írnak válaszolok. Ennyit, mert ennyi rá a válasz. De tényleg akadjatok már le a témáról. Szemellenző.. fül becsuk... és csak fújjuk a magunkét. Grt! Ennyi... Ez a baj a többséggel! Nem tudom hány évesek vagytok, de azt merem sejteni, hogy nem fiatalok... De nem kérek több választ! Mindenkinek sok boldogságot!
2009. nov. 11. 00:08
 24/26 A kérdező kommentje:
Ja és minden volt de jóindulat az amit a 90 százalékostól kaptam..
2009. nov. 11. 00:10
 25/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem komoly lelki problémáid vannak, tanácsolom hogy keress fel egy szakorvost ezügyben, saját magad és a babád érdekében.

És boldog babavárást!

2009. nov. 11. 09:32
 26/26 A kérdező kommentje:
Én nem értem komolyan mi van veletek. Támadtok, aztán ti vagytok megsértődve... És keressek fel orvost? Olvastok is egyáltalán? Menjek dokihoz, hogy bocs de képes vagyok szeretni a lelkiszegények szerint orvosra van szükségem?? Vagy mi? Engem meg a butaság bosszant, mégse küldök mindenkit elmegyógyintézetbe.
2009. nov. 11. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!