Mivel hozott igazán kinos szituációba a kisgyereked? Csak nevettessük meg egymást, ok?
20 hónapos kislányom nagyon szépen beszél. Múlt héten voltunk az ortopédián, persze tele volt a váró. Kislányom hangosan bejelentette: "Puki. Mija pukizott." Egy csomó ember ott nevetett rajtunk.
Nagyon kellemetlen volt.
Másik szitu:
múlt héten vendégeink voltak, velünk együtt 6 felnőtt + a kislányom, a kerti medencében pancsiztunk. Mindig oda van készítve neki a bili, mert a fürdőpelustól üvölt. Szól is, ha kakilnia kell. Olyankor kiveszem, ráül a bilire, és elvégzi a dolgát.
Ücsörgünk a medencében, szól, hogy kaki, én megfogom, hogy kiveszem, és abban a pillanatban már kakil is. Alátettem ugyan a kezem, de egy pici darab a medencébe esett. Azonnal kikaptam, de gondolhatod, hogy utána már nem volt fényes a hangulat!
Én nagyon égtem.
Az én 21 hósom még nem beszél.
De egyszer a postán voltam, ahol volt egy 2-3 év körüli kisfiú az anyukájával. Amikor ők kerültek sorra a kisfiú odahajolt az ablakhoz és hangosan közölte a postással, hogy: "pukiztam". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!