Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel hozott igazán kinos...

Mivel hozott igazán kinos szituációba a kisgyereked? Csak nevettessük meg egymást, ok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. arra, hogy társaságban vagytok és kérdez vagy tesz valami nem odaillő, vicceset.
2010. júl. 17. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
A postán voltunk a kisfiammal, most lesz két éves. Voltak egy millióan ő meg elkezdte kiabálni, hogy biga-biga..... vigyorgott és kacarászott közben. Én meg égtem..... ;)
2010. júl. 17. 16:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Biga? Ezt mire mondhatta?
2010. júl. 17. 16:12
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer séta közben (lányom 2 éves volt akkor) egy fiatal srác jött velünk szembe, mire a lányom jó hangosan megjegyezte, hogy anya ez a fiú milyen jól néz ki. Pár perccel később egy idősebb férfi jött szembe, akinél szintén jó hangosan megjegyezte a lányom, hogy anya ez a bácsi milyen borzalmasan néz ki. :)
2010. júl. 17. 16:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és persze mindketten hallották :)
2010. júl. 17. 16:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

20 hónapos kislányom nagyon szépen beszél. Múlt héten voltunk az ortopédián, persze tele volt a váró. Kislányom hangosan bejelentette: "Puki. Mija pukizott." Egy csomó ember ott nevetett rajtunk.

Nagyon kellemetlen volt.

Másik szitu:

múlt héten vendégeink voltak, velünk együtt 6 felnőtt + a kislányom, a kerti medencében pancsiztunk. Mindig oda van készítve neki a bili, mert a fürdőpelustól üvölt. Szól is, ha kakilnia kell. Olyankor kiveszem, ráül a bilire, és elvégzi a dolgát.

Ücsörgünk a medencében, szól, hogy kaki, én megfogom, hogy kiveszem, és abban a pillanatban már kakil is. Alátettem ugyan a kezem, de egy pici darab a medencébe esett. Azonnal kikaptam, de gondolhatod, hogy utána már nem volt fényes a hangulat!

Én nagyon égtem.

2010. júl. 17. 16:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Tök jó,hogy 2 évesen ilyen jól tudott beszélni! Most megyek,mert ébredezik 21 hónaposom. Várok még írományokat.
2010. júl. 17. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem velem,ismerősöm kisfiával történt:Beteglátogatóba mentek egy idős rokonhoz a családdal.A kisfiú 2év körüli volt akkor,és a szokványosabb rokonlátogatásokra aszociálva frappánsan bemondta:Boldog Betegséget!
2010. júl. 17. 16:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
12 hónapos kisfiam a boltban az ölemben volt és bele köpött a fülembe:D (otthon is szokta csinálni nála ez a puszi) Mindenki el volt képedve!
2010. júl. 17. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én 21 hósom még nem beszél.

De egyszer a postán voltam, ahol volt egy 2-3 év körüli kisfiú az anyukájával. Amikor ők kerültek sorra a kisfiú odahajolt az ablakhoz és hangosan közölte a postással, hogy: "pukiztam". :D

2010. júl. 17. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 21 hós. Kb 10 hós volt, mikor sétáltunk babakocsival, egy teljesen vadidegen férfira mutatott és kiabált, hogy APA! jót mosolygott az ürge...én meg pirultam:)
2010. júl. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!