Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel hozott igazán kinos...

Mivel hozott igazán kinos szituációba a kisgyereked? Csak nevettessük meg egymást, ok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. arra, hogy társaságban vagytok és kérdez vagy tesz valami nem odaillő, vicceset.
2010. júl. 17. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Unokaöcsémmel nyuszikat néztünk Húsvétkor az egyik bevásárlóközpontban, akkor tanult beszélni. A nagy tömegben folyamatosan azt kiabálta, hogy "nuni" :)

Szintén unokaöcsém, ez nem rég történt. Én vigyáztam rá, boltba mentünk, ahol valami oknál fogva, jó hangosan megkérdezte, hogy "Mi lopunk?" Hát majdnem elsüllyedtem, nagyon zavarban voltam, de később nem tudta megmondani, hogy miért mondta ezt..... :(

2010. júl. 17. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
2 éves kisfiam egy esküvői szertartás közepén elkezdte hangosan mondogatni, hogy "Anya! Cici, cici!"
2010. júl. 18. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

22 hós kisfiammal a vadas parkban voltunk, ahol a vaddisznók éppen jóízűen falatozták a moslékot. Kisfiam nézte egy darabig, majd közölte :

-Hülye disznók!

Persze 100-an hallották. Majd leszakadt a pofám, főleg, hogy nem is szokott csúnyán beszélni. Itthon már jókat derültünk a dolgon.

2010. júl. 18. 13:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm 3 éves körül lehetett, mikor mentek lakodalom előtt a nászajándékot átadni az ifjú párnak, beszaladt és közölte jó hangosan: Meghoztuk a kanalakat!!

A lakodalomban meg az asztalnál megkérdezte: "Csontostányér nincs?!"

20 hós a lányom, de újabban akárhol vagyunk is, ha pukizott, mindig bejelenti hogy: Puki! És nem halkan, viszont vigyorogva.

2010. júl. 18. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
21 hónapos lányunkat vittük apával buszon,és sokan voltam,egy férfi meg megállt mellettünk,és fennt kapaszkodott,a kislányom elkezdett jajjgatni,az apja megkérdezte,hogy mi a baj,mire ő elkezdett kiabálni,hogy "Apa,tiszta szőr a bácsi hónalja!",és utána vagy 10 percig azon jajjgatott,hogy szőrös a hónalja.HIába találtunk ki neki valamit,meg magyaráztuk neki,hogy nem szabad,akkor is azon lovagolt.Olyan,de olyan kellemetlen volt.Meg 15 hónapos volt,mikor már kezdett elég ügyesen beszélgetni,és egyik reggel szedtem ki a csipát a szeméből,megkérdezte,hogy miez,én meg mondtam,hogy csipa.Ő meg ugy tudta kimondani,hogy pics@,és aznap délután sétáltunk,egy hölgy meg odajött huncutkodni a kincsemmel,és megdörzsölte a szemét,a kislányom meg elkiálltottam magát,hogy pics@.Szegény nő nem értette,hogy miért mondja,én meg szívem szerint föld alá süllyedtem volna 6 km-re.Meg volt még pár ilyen pirongató dolga.
2010. júl. 19. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!