Mivel hozott igazán kinos szituációba a kisgyereked? Csak nevettessük meg egymást, ok?
Unokaöcsémmel nyuszikat néztünk Húsvétkor az egyik bevásárlóközpontban, akkor tanult beszélni. A nagy tömegben folyamatosan azt kiabálta, hogy "nuni" :)
Szintén unokaöcsém, ez nem rég történt. Én vigyáztam rá, boltba mentünk, ahol valami oknál fogva, jó hangosan megkérdezte, hogy "Mi lopunk?" Hát majdnem elsüllyedtem, nagyon zavarban voltam, de később nem tudta megmondani, hogy miért mondta ezt..... :(
22 hós kisfiammal a vadas parkban voltunk, ahol a vaddisznók éppen jóízűen falatozták a moslékot. Kisfiam nézte egy darabig, majd közölte :
-Hülye disznók!
Persze 100-an hallották. Majd leszakadt a pofám, főleg, hogy nem is szokott csúnyán beszélni. Itthon már jókat derültünk a dolgon.
Unokatesóm 3 éves körül lehetett, mikor mentek lakodalom előtt a nászajándékot átadni az ifjú párnak, beszaladt és közölte jó hangosan: Meghoztuk a kanalakat!!
A lakodalomban meg az asztalnál megkérdezte: "Csontostányér nincs?!"
20 hós a lányom, de újabban akárhol vagyunk is, ha pukizott, mindig bejelenti hogy: Puki! És nem halkan, viszont vigyorogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!