Mit tennétek ha ilyesmi szituációba kerülnétek?
Amikor elbizonytalanodsz, mit is kéne tenned. Mikor a párod azt mondja, minden probléma forrása a baba, és a problémát meg kell szüntetni. Azt, hogy a gyerek nélkül ő, vagy nélküle a gyerek. Persze meghunyászkodhatok és tűrhetek, így talán nem a babánk lesz a bűnbak... Sajnos nem dolgozhatok, de a szüleimre sem támaszkodhatok, anya ugyanis egy egyszobásban lakik a párjával. De ha még így is odavennének, nem akarom kitartatni velük magam, ők se úgy állnak. Aput meg hagyjuk... Ha dolgozhatnék semmi baj nem lenne. Bár akkor a páromnak se lenne semmi baja. Így viszont dolgoznia kell.. Most ez egy kiélezett szituáció volt. Büszkeségből se hagynám, de úgy érzem nincs más megoldás. Különben szeretjük egymást, csak valahogy előtörtek az indulatok...
11+5 km
Lássuk be: a párod kifejezetten alkalmatlan a gyermekvállalásra. Egy állapotos nőt óvni és félteni kell, és nem hagyni, hogy meghunyászkodjon, és hogy a gyerekvállalás szépsége és élvezete helyett azzal teljen az ideje, hogy szorong, hogy a párja mikor szól be neki, és mikor hozza fel a témát, hogy nem kellene megtartani a szerelmük (?) gyömölcsét!!!!!!!!!!!!!
Ez a férfi alkalmatlan arra is, hogy szeressék, teljes mértékben képtelen az empátiára.
Mi az, hogy minden baj oka a gyerek??? Könyörgöm, Ő nem tehet a létezéséről!!!
Én egy ilyen férfi helyett természetesen a gyereket választanám, főleg ha már felszólított a választásra kettőjük között... :S
sajnos, úgy látom, nem sok választásod marad, még két nap és kifutsz a 12 hétből, így már nem vetetheted el.
Véleményem nincs, a párodról van, de az nem publikus. A helyzethez nem tudok hozzászólni, csak azt tudom, hogy én így, hogy keresek, pici jövedelemmel, lízingelt kocsival és hitellel a házon egyedül nem tudnék bevállalni egy gyereket, a Dunának mennék, ha a párommal valami történne, annyira pici a jövedelmem, szóval el tudom képzelni, milyen helyzetben lehetsz.
Csak annyit akarok még mondani, hogy nemrégiben volt egy hasonló kérdés (hátha annak a feltevője is jelentkezni fog), a kérdezőnek választania kellett a párja és az abortusz mellett. Ha jól emlékszem, a párját választotta. Aztán hónapokkal később a balik mégis összepakolt és magára hagyta. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de leckének jó. Kár, hogy csak lecke...csak ez a te helyzeteden úgysem segít. Sajnálom. KItartást kívánok, bárhogy is döntesz.
Minden probléma forrása a baba, és a problémát meg kell szüntetni? Ez egyenlő azzal,hogy nem kell a gyerek.
Hogy lehet egy ilyen kijelentést tenni???
És Te ezt tűröd? És ha megszületik? Odébb rúgja mert csak egy baj forrása? Vagy mi lesz? Vagy 9 hónapon át csak tűrsz,és születik egy beteg baba,mert az anyukája stressznek van kitéve?Képes lennél érte esetleg elvetetni? Mért nem vigyáztatok akkor,mielőtt egy probléma forrás megfogant? Egy gyerek nem játék,egyszer akarom aztán meg nem!!!!!! A párod még NEM nőtt fel,sem egy gyermekhez,sem önmagához!!! Bárki bármiért okolható,de egy megfogant kis élet SOHA!!! Hogy tehet ő bármiről is,amikor még odabenn van?? NEM ÉRTEM!!
Férjemnek ezért akkora pofont adnék,mire feleszmél,már hűlt helyünk lenne!
Neked kell a döntést meghoznod,mit kezdjél a szituációval,de szerintem ez nem normális dolog!!!!
Megkérdezhetem hány éves vagy??
Szerintem ez a fickó eddig csak kihasznált téged, addig jó voltál amíg eltartottad, most meg hogy neki kéne gondoskodnia rólad és később a babáról már bűzlik neki a dolog. Az is lehet, hogy rajtad kívül van valakije, különben miért tűnne el órákra. Az meg hogy nem veszi fel a telefonodat egyszerűen vérlázító!
Én a helyedben már rég kirúgtam volna, de úgy hogy a lába nem érte volna a földet!!!
És ilyen embernek gyereket sem szülnék... egy felelőtlen idióta lehet.
Ne haragudj, ha nyers voltam, de azért meglepett a naivságod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!