Van egyálltalán olyan hogy a terhesség probléma mentes?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok miôta megtudtam elkezdtem itt olvasgatni,es teljesen megrèmültem,rengeteg vetèlès (mèg a 13 hèten is) vèrzès, placenta levalas stb.
Hogy lehet boldog terhesnek lenni így? Màr most nem merek hàzaseletet èlni,sem...
2013. okt. 6. 22:34
11/11 anonim válasza:
Szerencsére van. :)
Na jó, az én terhességeim nem éppen ilyenek, de nem minket (problémásakat) kell alapul venni. :D Itt a gondokra, különlegességekre, eltérő dolgokra lehet rákérdezni, esetleg sorstársakat keresni, mert akinek nincs semmi gondja, annak tényleg nincs túl sok kérdése.
A probléma a cukorbetegség, magas vérnyomás, vérzés stb. Az émelygés, kisebb kényelmetlenségek normálisak, a terhesség természetes velejárói.
Élvezd az állapotodat, nem tart sokáig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!