Van egyálltalán olyan hogy a terhesség probléma mentes?
6 hetes vagyok miôta megtudtam elkezdtem itt olvasgatni,es teljesen megrèmültem,rengeteg vetèlès (mèg a 13 hèten is) vèrzès, placenta levalas stb.
Hogy lehet boldog terhesnek lenni így? Màr most nem merek hàzaseletet èlni,sem...
Hát nincs olyan hogy problémamentes.. Van olyan, hogy az egész terhességed problémamentesen zajlik... De a mai orvostudomány fölösleges nem megbízható vívmányai (gondolok itt a rossz afp eredményekre) úgyis megkeserítik a terhesség 1-2 hónapját! /vagy többet is/...
Amíg nincs ilyesmi addig maradj nyugodt és ne olvasgass sokat, mert csak megíjeszt! :)
Boldog babavárást!
20 hkm
Az enyém alapvetően az volt, a vérvételeknél volt kisebb eltérés néhány értéknél, az első terhesség végén vesetágulatot állapítottak meg a babánál, a második terhesség végén az utolsó szívhang-vizsgálatnál (ezt a babánál csinálják úgy, hogy kis tapaszokat tesznek az anya pocakjára), nem volt szinte semmi látható jel. Gyorsan mentünk a kórházba (vizsgáló doki beküldött rögtön), szerencsére kiderült, hogy csak aludt a kiskrapek odabent, azért nem mocorgott. Szóval kisebb "izgalmak" szerintem minden terhességnél vannak, de alapvetően ez az egész egy természetes folyamat a női testben, szóval ne aggódj miatta. Sajnos komplikáció bármikor felléphet, akár minden előjel nélkül is, az ember hálát ad a sorsnak, amikor épségben és egészségben megszületik a babája.
A nőgyógyász, aki majd vizsgál, figyelni fog rád, és ha nincs ellenjavallat, akkor nyugodtan élj házaséletet. Ami örömet okoz neked (és nem egészségre káros), az jó a babának is, mert ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor a baba is.
Boldog babavárást, könnyű szülést!!
"Hogy lehet boldog terhesnek lenni így?
hát úgy,hogy nem netezel, és nem nézegeted ezt az oldalt,ha frusztrál:))
Nem feltétlen kell probléma, itt azért van annyi,mert ez egy ilyen oldal,fel lehet tenni a kérdéseket,amik aggasztanak.
Nekem első terhességem teljesen probléma mentes volt,gyorsan szültem, 2.elején voolt egy kis vérzés,hematóma,de a 9.hétre felszívódott,onnantól elég aktív voltam és semmi gondom nem volt, 1,5 óra alatt lett meg 2. fiam:)
Ne aggódj, nem szabad félni!Rengeteg nő van,aki gond mentesen hordja ki a babáját!!!Inkább erre koncentrálj és ne a rossz dolgokra:)
Igen van. Itt vagyok élő példának. Soha nem volt vetélésem, vérzésem terhesség alatt, egyszer sem vol még a vérnyomásom sem magas. Minden vizsgálati eredményem jól sikerült beleértve az Afp-t is. Ultrahangon mindig megerősítettek h rendben fejlődik a lányom, méretek mindig stimmeltek. És itt van 8 hónapos már most és az ég világon semmi baja, makk egészséges jól fejlődő baba. :-).
Felesleges minden rémtörténetet elolvasni mert a végén mindenre te is azt fogod látni h baj van aztán mindent csak túlaggódsz majd. Mint már írtad is a szexet se mered. Ez szerintem már túlparázás. Feleslegesen hozzátenném.
Jelentkezem :)
Első babánk, első próbálkozásra összejött. Korán volt szívhang, sose volt egy csepp vérzésem se. Minden eredményem jó, minden UH-tökéletes a fiunk, aki már 12 hetesen megmutatta a kukacát :) Én is jól vagyok, a normál dolgokon kívül (nyúlnak a szalagok, tágul a medence stb.)
Ezen az oldalon sok okos dolgot, tapasztalatot lehet olvasni, szürd ki a hasznosakat, és ha átsiklasz a rémtörténeteken, nem lesz aggódni valód :)
Boldog babavárást!
Én is olvasgatni járok ide,de a terhességemmel semmi gond nem volt :))) alapvetően tanácsot az kér, akinek problémája van, milyen kérdés lenne: A velem minden rendben, veletek is? :D nem hordoz új információt :))))
A terhességek nagyon nagy része gond nélkül lezajlik! CSak arról nincs mit beszélni :)))
nekem mind a 3 ilyen volt
ami fontos ne olvasgass ilyen dolgokat vagy mazochista vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!