Akinek terhesség alatt magas lett a cukra az tényleg nem hordhatja túl a terhességet? Miért?
Figyelt kérdés
Nekem egy szòval nem mondott ilyet a dokim,most akkor baja lehet a babámnak? 39+3hkm2013. aug. 31. 23:01
1/8 anonim válasza:
Barátnőm egy hónapja szült 40 plussz 4-re. Cukros volt. Én is az vagyok, a doki nem mondott semmi ilyet,most járok a 34-ben. Gondolom ha túl sok a magzatvíz, vagy túl nagy a baba.
2/8 anonim válasza:
erről még soha nem hallottam.arról igen hogy a lepény elöregedhet és koraszülést okoz. De ez nálad már nem fordulhat elő.:)
3/8 anonim válasza:
Ez nem igaz, pár hete szültem, több cukrostársamnak indították a szülést 40+6-on. Persze lehet hogy Kórháza válogatja, a Margitban Bp.-en túlhordhatod.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok ismét, uh-on látják ha túl sok a magzatvíz, ez pl. nem jól karbantartott terhességi cukrot mutat, ilyenkor el tudom képzelni hogy nem engedik a túlhordást. Esetleg ha mellé más betegség is társul, mint pl. nálam volt epepangás is és a végére magasvérnyomás is, indították is a 39. héten.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Ez megnyugtató,akkor minden ok! Mindenkinek szép napot.
2013. szept. 1. 12:32
6/8 anonim válasza:
Nálunk egy hetet engednek ráhúzni cukrosan is, nem cukrosan is, a dokim ezt mondta.
7/8 anonim válasza:
Nekem nem engedi tulhordani es a babam normalis kategoriaban kicsike meretu es nem sok az vizem!!Az en orvosom azt mondta azert inditanak ha a nem bujik ki idoben a baba mert a szervezet egyre nehezebben birkozik meg a szenhidratokkal es ez egy igy van mert erzekelem,hogy amit 3hete megettem es normalis volt a cukrom tole attol most mar megugrik igy alig merek mar enni es ez nem jo. 36hetes kismama vagyok.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem sok a magzatvized, mert karban van tartva a cukrod. A nem karban tartott cukor nem azt jelenti hogy van 1-2 rossz értéked, hanem hogy általánosságban mindig magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!