Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt jövőhétre kiírt...

Vannak itt jövőhétre kiírt kismamák?

Figyelt kérdés
Én jöv.hét szerdára vagyok kiírva, már nagyon szenvedek, félek, hogy túlhordom. Ti hogy vagytok?
2013. okt. 6. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! En 27-re vagyok ugyan kiirva, de ha nem teved a doki, jovo heten megszulok. Nagyon kivancsi vagyok, h igy lesz-e. (1111-es mehszajat allapitott meg kedden, akkor azt mondta, h szerinte 10 nap...) Ma ejjel pl semmit nem aludtam... :-(
2013. okt. 6. 08:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Kívánok neked könnyű szülést, gondolom már nagyon-nagyon izgulsz.

Hát én is ma fejfájással ébredtem, egyre nehezebben bírom, de kitartok :) Neked is kitartást addig. :)

2013. okt. 6. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én 15-re vagyok kiírva. De jelét nem nagyon látom hogy mikor lesz belőle valami. Néha jóslózok de ennyi. Kisfiú lesz vagy kislány?
2013. okt. 6. 13:23
 4/7 betta55 ***** válasza:
Szia.én is szerdára vagyok kiirva.kislányom lesz és nem nagyon akar kibújni.èn is félek a túlhordástól.már minden nehezen megy.kitartást nedek is.
2013. okt. 6. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia remélem nem baj ha én is írok. Én holnapra vagyok kiírva de semmi jele nincs a szülésnek :( Néha jönnek kósza görcsök és ennyi. Már régen látott a doki szóval nem tudom mi a helyzet. NST mutatott fájásokat de én abból semmit sem éreztem :)

Kitartást és könnyű szülést kívánok! :)

2013. okt. 7. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok, en jovohet vasarnapra vagyok kiirva, de en sem erzek meg semmit. Neha egy ket szurkalas es ennyi. Lehet majd jon egy jo front es attol majd indulhatunk a korhazba.
2013. okt. 7. 10:33
 7/7 Edit881208 válasza:
kedves utolsó, bárcsak igazad lenne, én már most indulnék :) jövőhét szombatra vagyok kiírva, egy ujjnyira nyitott külső-belső méhszáj, fejecske beilleszkedve, néha apró mensiszerű görcs, meg nyilallgatás.alvás nuku :)doki nem mond semmit :( persze nem jós ő sem...sajnos :)
2013. okt. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!