Jövőhétre kiírt Kismamák! Hogy vagytok? Éreztek már valamit?
Én keddre vagyok kiírva a Kisfiammal. Tegnap voltam NST-n, és a dokimnál is. Az orvosom azt mondta h a Kisfiam még eléggé fent van, de ez nem jelent semmit. A méhszáj zárt.
Elküldött vasárnap is NST-re, meg kedden is, azt mondta legyünk pesszimisták :) Hát mondom remélem nem érem "egyben" a keddet.
Egyébként azt hiszem túl jól vagyok, jósló fájások sincsenek, mindent meg tudok csinálni. Se derékfájás, se semmi....
Meséljetek Ti , hogy vagytok!
Én 15-re vagyok kiírva, 3.baba.
Szintén nem érzek semmit, se keményedés, se jósló, zárt méhszáj. Nagyon is jól érzem magamat :) Tele energiával, pakolok, jövök-megyek.
Ezen a héten nem kell mennem ctg-re, majd a jövő héten megyek megint. Múlt héten voltam ctg-n és uh-n, akkor 3-3,2 kilóra tippelték a babát.
Drukk neked :)
Akkor nem csak Én vagyok "túl vidám" :D
Nagyon remélem, hogy nem húz Rá a Ksifiam, első baba egyébként, így nagy az izgulás, de a szüléstől hálistennek nem félek...
Kitartás neked is!
Szia!
Én is keddre vagyok kiírva, nálam sincs még semmi extra :) Jövök-megyek,pakolok, mosok, főzök, már hetek óta nagytakarítok(párom szerint már nincs mit :D ) Hétfőn leszünk 40 hetesek, akkor NST, és gondolom méhszáj vizsgálat :) Ha nem bújik ki a baba akkor onnantól kezdve mindennap kórház+magzatvíz mintavétel..én ezt nem szeretném,mondtam a picurkámnak,hogy bújjon ki,ne kelljen mindennap rohangálni :-)
Nálam is első baba, már nagyon várom!:)
Kedves Utolsó!
Akkor te ugyanabban a cipőben jársz :) Én is izgulok, nem szeretném ha még bent lustizna, utána már olyan macera ez a sok kórház, vizsgálat stb. Bár tudnánk befolyásolni :) De ha akar még bent lesz...
Sok sikert neked is, és szorítok! :)
Előző vagyok.
Igen szerintem is..:) Köszönöm szépen, én is szurkolok nektek, aztán majd írj ha már megvan a baba:) Kisfiú-kislány egyébként?:)
Azt hiszem ez az utolsó hét mindenkinél izgulós :) Nincs mit tenni, akár első baba akár nem :)
Meglepetés lesz? Nahááát, a kis huncut, még nagyobb az izgalom :P Ki sem bírnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!