Van esély rá, hogy természetes úton szüljek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam Uh-on és 3444g-ot mértek a babánál,és csak holnap töltöm a 36.hetet.A dokim azt mondta,h 4000g felett császár :-/ Nem szeretném,de minden érv mellette szól.Nagyon keskeny csípőm van és a baba feje már most 37 hetesenek felel meg.Valaki aki hasonló helyzetben volt és mégis sikerült a szülés?????2013. okt. 3. 06:46
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 10es,ez nagyon tetszett :) Mázlista lehetett.Azért nem adom még fel én sem a reményt,hátha úgy járok mint ő :)
2013. okt. 3. 10:47
12/16 anonim válasza:
Sztem az h nagy a baba nem lehet gond, én inkább az miatt mondanám, h császáros leszel, mert szűk a csípőd/medencéd nekem is sima szülésnek indult, de mivel szűk volt a medencém a baba nem tudott kibújni, ezért megcsászároztak pedig csak 2490 gramm volt a kislányom, ne félj tőle sztem az a lényeg, h egészséges babád legyen ha császáros leszel azt is túl lehet élni és előtte még lehet lesznek fájásaid is szóval sztem ezen ne agyalj, úgyis majd ott fog eldőlni h mi lesz. Kitartás!
13/16 anonim válasza:
10 es vagyok. Az orvosom azt mondta, minden fejben dől el!!! Hát én is megálmodtam a szülésemet nem egyszer, elképzeltem, hogy hogy fogok szülni, és úgyis történt!!! 20 perc alatt meg voltunk mindennel. nekem nem lett óriás bébim, de akkor is úgy volt ahogy szerettem volna. Érdekes , de az emberi elme, csodákra képes...ha valamit nagyon akarsz, meg tudod teremteni...szóval ne félj, és képzeld el a szülésedet, hogy szeretnéd, és koncentrálj majd...és ne felejts el majd engem értesíteni :D
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,minden kedves válaszolnak :)
2013. okt. 4. 18:24
15/16 anonim válasza:
Én is hasonlóan tartózkodnék a császártól, ráadásul nem egy keskeny csípőjű ismerősöm könnyebben szült mint akinek széles a csípője. Azokat az orvosokat pedig nem szeretem, akik mondva csinált okok miatt császároznak...biztos, h késő váltani...?
16/16 A kérdező kommentje:
Én is a váltáson gondokodom,ha legközelebbmegyek a kórházba beszélek másik orvossal is.
2013. okt. 9. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!