Van esély rá, hogy természetes úton szüljek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam Uh-on és 3444g-ot mértek a babánál,és csak holnap töltöm a 36.hetet.A dokim azt mondta,h 4000g felett császár :-/ Nem szeretném,de minden érv mellette szól.Nagyon keskeny csípőm van és a baba feje már most 37 hetesenek felel meg.Valaki aki hasonló helyzetben volt és mégis sikerült a szülés?????2013. okt. 3. 06:46
1/16 anonim válasza:
Én azért ezt automatikusan nem hagynám. A becslés is csak becslés, nem konkrét adat. Attól, hogy keskeny csípőd van, simán megszülhetsz. Nem is értem, hogy lehet ilyet csak úgy kijelenteni. Nekem is 4 kilóra becsülték, keskeny, szűk medencém van, mégsem automatice császárra küldtek... Az egy dolog, hogy az lett belőle..., amúgy nálam jól saccoltak.
2/16 anonim válasza:
nekem is nagy babát jósoltak végig, mindig nagyobbnak mérte uh-án a doki, nem tudom miből nézik ezt de 3310g mal született a 39 héten.
3/16 anonim válasza:
Szerintem még ne könyveld el, hogy császár lesz, a becslés egészen sokat tud tévedni (mindkét irányban), de ha az orvos szülés előtt is császárt javasol téraránytalanság miatt, akkor szerintem hallgass rá. Egyik barátnőmnek alulbecsülték a babája méretét, jobban járt volna a császárral, mert nagyon nehéz szülése volt.
4/16 A kérdező kommentje:
Inkább szenvednék 2napot is,mint,hogy szanaszét kaszabolják a hasamat.Meg különben is át szeretném élni azat az érzést,bármilyen gyötrelmes is.Az a baj,hogy az orvosokkal nem nagyon lehet ellenkezni.
2013. okt. 3. 07:46
5/16 gabszem válasza:
nekem azt mondták 3kg körűl lesz és több mint 4 kg lett... bátyáméknak meg azt mondták hogy lesz vagy 5 kg a baba és 3,6 kg lett. szóval nem nagyon megy nekik ez a saccolás. ne aggódj előre
6/16 anonim válasza:
Ellenkezhetsz az orvossal, amíg nincs veszélyben a baba, van hozzá jogod, de ha nem bízol az orvosban, akkor valószínűleg nem a megfelelőt választottad. Egy császár azért nem a világ vége, ha indokolt és az orvos szerint szükséges, akkor én nem hezitálnék. De az a legjobb, ha mindkét eshetőségre felkészülsz lelkileg és akkor jöhet bármi.
7/16 A kérdező kommentje:
Hát a babám egészsége mindennél fontosabb.Az orvosomban viszont nem bízom,sztem rosszúl választottam,de már késő váltani.Azt sem tudja ki vagyok,nagyon szétszort,hiperaktív nőci.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Próbálok mindkét szülésre felkészülni.Annál még mindig jobb,mintha az utolsó percben közölnék,hogy császár lesz :)
2013. okt. 3. 08:04
8/16 anonim válasza:
Nekem is 4000 grammra jósolták és 4630 gr lett a "kis"lány. Én is rettegtem a császártól, amit végül elkerültem, de ha az orvosom, akiben megbíztam, a babám és az én érdekemben a császárhoz ragaszkodott volna, elfogadtam volna az álláspontját. Tökéletesen megértelek, csak arra kérlek, gondolj arra is, hogy ebben a történetben ketten vagytok, és nagy kárt okozhat a babának, ha a nagyon keskeny csípőd miatt sokkal tovább tart megszületnie, mint kellene. A legjobbakat kívánom Nektek!
9/16 anonim válasza:
Ha a baba feje beall a medenceben akkor a sulya nem szamit.
Ne aggodj az uh 500 g tevedhet fol le.
Ha a feje a medence felett marad az egy megbizhato jele annak hoy a baba nem fer ki termeszetes uton.
Automatikus csaszar hulyeseg sokan szulnek keskeny csipovel 4 kg felett.meg kell probalni ha nem megy akkor ugysem tagulsz teljessen ki.
A medence belso merete az ami szamit es nagyon ritka az ha egy nonek ez szuk.
10/16 anonim válasza:
Szia. Ha ez nyugtató lehet, az unoka öcsém felesége úgy szült, hogy ki volt írva császárra, mert nagy a baba. Éjjel felébredt arra, hogy fáj a pocakja, de nagyon. Elkezdett folyni a magzat vize, és már csak arra értek be a kórházba, hogy épp le tudott feküdni, jött is a baba. 4950 gr volt, és 58 cm. Még csak gát metszése sem volt!!! És egy 50 kg os pici törékeny lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!