Feltétlenül 37 fok felett kell lennie az ébredési hőmérsékletnek ahhoz hogy reménykedjünk a sikeres babavárásban?
Elvileg.
Gyakorltilag nálam pl a 37 fok már láz,mert alap testhőm 35,5-36 között van.Amikor teherbe estem se volt sosem 36 felett.
nekem fixen az elején 36.8, 36.9 volt a hőm babával.
Ez tök változó egyénileg, nincs is szabály, hogy hány fokosnak kell lennie. Egész egyszerűen magasabb legyen, mint a ciklus első fele:)
Én is össze-vissza olvastam mindent, már tisztára belekavarodtam. :)
Aztán a nőgyógyászom azt mondta, hogy az alaphőhöz képest kell legalább fél fokkal magasabbnak lennie.
Nekem az alaphőm 35,8-36,0 körül volt, úgyhogy amikor már 4. napja 36,7-36,8 volt az ébredési hőm, kezdtem reménykedni. Mindkétszer jól tettem. :)
28 hkm és 3 éves Nagyfiú Anyukája
Ez az alaphőtől függ.
Mivel az én alaphőm 36,4-36,5 volt, így nekem peteérés után 37 körül volt, és ott is maradt amikor terhes lettem.
A lényeg hogy az alaphő fölött legyen legalább 3 tizeddel, de a tapasztalatok szerint inkább4-5 tizeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!