Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hány napig kell fent lennie a...

Hány napig kell fent lennie a hömérsékletnek hogy reménykedjünk a sikeres fogantatásban?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 5 napja van fent és a menszeszem se jött meg , késik 4 napot .
2013. szept. 24. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:

18 napig ha magasan van, akkor valószínű a terhesség. De ez általában már az esedékes vérzés után következik be. Amikor kimarad a vérzés, akkor lehet tesztelni.

Ha csak most emelkedett meg a hőd, akkor nagyon kitolódhatott a peteérésed. Minimum 10 megemelkedett nap kell egy pozitív teszthez, de a 14 biztosabb.

Görbéd nincs?

2013. szept. 24. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszike a választ . Itt a görbém .

(nem 5 hanem 4 napja van fent azt elírtam az előbb)

[link]

2013. szept. 24. 12:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Az az Aug. 14 . - i az nem biztos hogy valós lehet , mert ott nagyon fáradt voltam , és ott fogyasztottam egy kis alkoholt is mert ünnepeltünk .
2013. szept. 24. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Legkorábban egy hét múlva tesztelj szerintem, ha addig nem jön meg. Látom gyógyszert is szedsz, az is befolyásolhatja a görbét, úgy tudom, de ehhez a részéhez nem értek...

Sok sikert!

2013. szept. 24. 12:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen , de amint látod a gyógyszereket folyamatosan szedem .

Köszi , majd írok ha poz . lett . :)

Szia. :)

2013. szept. 24. 12:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Azóta így alakúlt a görbém : a 6. napnál tartok : a etszt még negatívat mutat :( :

[link]

2013. szept. 26. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
persze, mert még 6nap telt el a lehetséges fogantatás óta. Jól húzta be az ovut szerintem, egyébként hány naposak a ciklusaid?
2013. szept. 26. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!