Ez a hónap sikeres lesz vajon?
Ezt így senki sem tudhatja, maximum egy orvos, aki ultrahanggal megvizsgál. De 2-3 hónap után még nagyon korai orvosi segítséget kérni. Egy egészséges párnak átlag kb. egy év alatt fogan meg a baba, szóval még gond nélkül időben vagytok, fölösleges ezen aggódnod. (Ez azt jelenti, hogy van, akiknek rögtön elsőre összejön, de van, akiknek a 13.-15. hónapban. Még ez is normális és egészséges.)
Én azt tudom mondani, hogy egyelőre ne aggódjatok ezen, szedd a vitaminjaidat, és élvezzétek a "babaprojekt" minden izgalmas percét, hiszen nagy pocakkal nem egyszerű a házasélet. Egy cikluson belül mindig van esély! Hol kisebb, hol nagyobb, de esély van. Hajrá! :)
Tojássárgás folyásról azér még nem hallottam:)tojásfehérje:D de ez tetszett:)
1 honap alatt nem nagyon vastagszik meg 400mg E vitamint kell enni és már most igyad a palástfű teát megvolt a tr-ed segitsd beágyazodni. Sok sikert.
A hőd alapján a 13.napra tenném az ovulációdat. Jókor voltatok együtt, bármi lehet ebben a hónapban.ű
Szedj E vitamint és szép lesz tőle a nyálkahártyád. A vörösbor is szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!