Csajok! Kinek volt sikeres a májusi honap? Mindent meséljetek el
Nekünk sikeres volt elsőre!! Május 4 én és 5 én voltunk együtt. 21-én teszteltem pozitívat. Jún. 4 én voltam dokinál,akkor voltam 6 hetes terhes! Mindent rendben talált a doki.3 hét múlva kell visszamennem :)
És neked kedves kérdező?
Én menszesz kimarád után 10 nappal teszteltem mivel nekem rendszertelen a menszeszem igy nem is tulajdonitottam terheségnek biztos ez a honap se sikerül (ez lett volt a 4honap ) és igy is szerencsém volt h természetes uton jött mivel nekem nem durranak ki a tüszöim :/
elvilwg 5 hetes és 5napos vagyok . De jövöhét kedden megyek orvoshoz h meglegyen az elsö vizsgálat :)
6 hónapnyi próbálkozás után május 2-3-a körül volt peteérésem és sikeres lett. Pont a születésnapomon lett nagyon szép, erős a tesztem.
Üröm az örömben, hogy már kétszer volt icipici barnázásom, szerencsére a baba szépen fejlődik, erős a szívhangja. Feküdnöm kell és utrogestant szednem.
Sziasztok!
Én még egyenlőre várakozom.
Dpo 10. elvileg.
2 hónapja próbálkozunk...
Tudom, hogy korai bármit is érezni... egyenlőre a szeméremdomb felett egy kicsivel időnként érzek némi kis szurkálást vagy nem is tudom mit, de ezen kívül nincs más jel ami arra mutat, hogy meg fog-e jönni vagy sem...
Nagyon reménykedem benne, a múlt hónapban teljesen 'száraz' voltam mielőtt megjött volna.
Most ilyen fehéres és selymes folyásom van :) Tudom, hogy ez sem biztos, de azért jó ilyenkor reménykedni...
Nem vártig még 4 nap!
Akiknek sikerült azoknak nagyon gratula, reméljük, hogy mi is két csíkosak leszünk :)
Második gyerek lesz,első védekezés nélküli hónap volt.Most hatodikán voltam orvosnál,volt már szívhang,minden oké rendben(6hetes terhesség).
Holnap megyek védőnőhőz a kiskönyvemért. Dokihoz legközelebb 4hét múlva megyek.
Gratulálok akik terhesek lettek :)
Boldog baba várást magunknak :)
Akiknek nm sikerült azoknak meg sok sikert kivánok nekik . Ne szomorkodjatok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!