Hogy érzitek, sikeres ez a hónap?
mennyire ment fel a hőd? én még csak 2napja nézem (reggelente) és 37
kicsit régebben néztem folyamatosan,akkor mindig 36.3, 36.4 volt,tehát remélem,hogy baba lesz :)
A hasam az fájdogál nekem is és a mellem is,ha megnyomom és nagyon étvágytalan vagyok(ami egyáltalán nem volt rám jellemző eddig)...
Hali!
Hányinger, mellfeszülés, szédülés, hasszurka, szagérzékenység.
Holnapra nem várom, a hőm ma 36.8 de az alaphőm 36.2. Bizakodok hogy sikerült, ez az első hónap, hogy hőmérőzéssel próbálkozunk, amúgy 9 hónapja.
Sziasztok. Én 8-9-re nem várom. De már annyira türelmetlen vagyok úúútálok várni.. :)
Hogy hogy 2-ára vártad és még semmi? Teszteltél és -? Az még semmit nem jelent ám..lehet akár egy héttel később is + a tesz! :) Hajrá.
Ja "tünetek": megjövős, enyhe hasgörcs 4-5 napja kb...mellfájás, ami sosem szokott lenni..kb ennyi.
1utolsó előtti vagyok, 1-jén teszteltem negatívat, azóta nem merek, mert meggyőződésem, hogy csak bebeszélem magamnak :)
Péntekig várok.
:) Megértem! De én nekem a bizonytalanság a halálom. Én nem bírnám. Akkor inkább tudjam, hogy nincs és kész, kezdhetem a következő hónapot... :)
De így meg együtt tesztelünk majd! Hajrá Mindenki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!