Ki nem varja 17-18. -ra? Hogy vagytok? Hogy erzitek szerintetek sikeres lesz ez a honap?
Én kb akkorra nem várom.:) Remélem sikeres lesz ez a hónap, lassan tíz hónapja kapok merkforminos, és 8 hónapja euthyroxos kezelést.
Nem érzek semmit egyenlőre. A hőm fent van, de görbét most nem vezettem.
Sziasztok, én 20-a körül nem várom. És, úgy érzem, hogy ez a mi hónapunk..:) Aztán ki tudja.:)
Neked van görbéd kedves kérdező?
Sziasztok!18-ra nem várom.Most próbálkozunk kerek 1 éve.Vizsgálatokon túl vagyunk(átjárhatósági most lesz).
Az időpont amikor együtt voltunk tuti jó, mert pont aznap látta a doki a megrepedt tüszőt.Tesztelni csak max. a napján fogok, túl sok volt eddig a csalódás.
Ti mióta próbálkoztok? :)
Sziasztok!! Drukkolok mindenkinek!!! Nekunk 3. babo lenne mar van 2 kisfiam :) Es ez a masodik honap amiota szeretnenk meg egy babat :) Hat az en honapom eleg erdekes alakul eddig. Homet nem igazan merem 1-2 szer mertem, nem igazan tudom mert minding fel kell kellnem ossze vissza ket fiuhoz :) De azert csatolom :)
utolsó vagyok, megtörtént a csoda:)
Drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!