Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja 17-18. -ra? Hogy...

Ki nem varja 17-18. -ra? Hogy vagytok? Hogy erzitek szerintetek sikeres lesz ez a honap?

Figyelt kérdés
Ha van gorbetek, csatonatok legyszi? Es mikor fogtok tesztelni eloszor?
2012. okt. 7. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én kb akkorra nem várom.:) Remélem sikeres lesz ez a hónap, lassan tíz hónapja kapok merkforminos, és 8 hónapja euthyroxos kezelést.

Nem érzek semmit egyenlőre. A hőm fent van, de görbét most nem vezettem.

2012. okt. 7. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:

[link]

Sziasztok, én 20-a körül nem várom. És, úgy érzem, hogy ez a mi hónapunk..:) Aztán ki tudja.:)

Neked van görbéd kedves kérdező?

2012. okt. 7. 14:04
 3/14 anonim válasza:

Sziasztok!18-ra nem várom.Most próbálkozunk kerek 1 éve.Vizsgálatokon túl vagyunk(átjárhatósági most lesz).

Az időpont amikor együtt voltunk tuti jó, mert pont aznap látta a doki a megrepedt tüszőt.Tesztelni csak max. a napján fogok, túl sok volt eddig a csalódás.

Ti mióta próbálkoztok? :)

2012. okt. 7. 14:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!! Drukkolok mindenkinek!!! Nekunk 3. babo lenne mar van 2 kisfiam :) Es ez a masodik honap amiota szeretnenk meg egy babat :) Hat az en honapom eleg erdekes alakul eddig. Homet nem igazan merem 1-2 szer mertem, nem igazan tudom mert minding fel kell kellnem ossze vissza ket fiuhoz :) De azert csatolom :)

[link]

2012. okt. 7. 15:03
 5/14 A kérdező kommentje:
azt nem ertem nalam hogy miert pozitiv az ovuteszt mar 4 napja??? Azota van peteeresi fajasom is...
2012. okt. 7. 15:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szeretkezzetek 2 naponta biztos ami biztos..:)
2012. okt. 7. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is akörülre Nem várom:)Vasárnap fogok először tesztelni.Még borzalmas idegtépő 6 nap!...
2012. okt. 7. 18:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én 16-ra nem várom. Július végén volt egy spontán vetélésem a 7. héten, azóta bizakodunk, és várjuk a csodát.
2012. okt. 8. 10:57
 9/14 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, megtörtént a csoda:)

Drukkolok mindenkinek!

2012. okt. 16. 16:01
 10/14 anonim válasza:
Gratula!Volt valami tüneted?Megjön érzés, cicfájdalom?
2012. okt. 17. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!