Clostilbegyt és Norcolut gyógyszer páros mellett sikeres lehet a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:24
1/12 anonim válasza:
Remélem, mert most szedem őket:)
2/12 A kérdező kommentje:
Én is :) te hogy szeded őket? Milyen dózisban? És konkrétan mire kaptad?
2013. szept. 17. 21:09
3/12 anonim válasza:
ond. Ha valami hirmonális betegség pl PCOS vagy pl magas prolaktin szint. Akkor amig ezek nincsenek rendben nem valószinű hogy sikerülni fog. Az okot kéne elöször kideriteni hogy miért nem sikerült eddig.
4/12 anonim válasza:
Nekem a menstruációm volt rendszertelen, semmilyen más tünetem nem volt. Illetve, mèg a lényeg, hogy 10hónapja nem estem teherbe. Ezért kértem részletes vizsgálatot. A vérvételt követően már ki is derült, hogy a prolaktin szintem magam, illetve a tsh-m is minimálisan. Mind a kettőre kaptam gyógyszert. Illetve, mivel nem volt meg meg kellett hoznunk és a 3. naptól 2-vel szedem a clostyt. Te? Mióta próbálkoztok? Voltál már vérvetelen?
5/12 anonim válasza:
3-as vagyok. Most látom lemaradt az eleje az irományomnak. Szóval ha van nincs igazán gond(ez nagyon ritka) akkor igen sikerülhet.....
6/12 anonim válasza:
Ha gyakran elofordul, hogy nem jon meg magatol, jo esellyel pcos vagy, vagy mas hormonalis gond van a hatterben. Akkor is osszejohet a baba clostival, de sajnos joval kisebb esellyel. Az olya hormonlais elteresek, amik miatt nem jon meg, nem csak a peteerest gatoljak, hanem a beagyazodast es a megmaradast is. En javasolnam egy jo endokrinologus felkereseset.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket!
nekem megjön rendesen,csak sajnos a petéim nem elég méretesek és a méhnyálkahártyám vékony :( erre kaptam ezeket a gyógyszereket.
2013. szept. 18. 20:23
8/12 anonim válasza:
a nyálkahátya a clostytól vékonyodik el sajnos, szinte mindnekinek aki szedi. Nekem ez a második closty ciklusom és nekem is vékony lett én utrogestant kaptam rá hogy vastagitsa. meg amugy sem árt a progi pótlás, segiti a terhesség megmaradását, ha sikerül meg a beágyazódást. Én utna is fogom szedni mivel PCOS vagyok és igy kisebb lesz az esély a vetélésre.
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos Clostilbegyt nélkül se olyan vastag,így nem tud sok kàrt abba tenni...
Én a norcolutot kaptam a méhnyálkahártyára.
2013. szept. 18. 22:07
10/12 Agica27 válasza:
Szia! En csak a Clostilbegyt-et szedtem es a harmadik honapban sikerult is a baba. Nekem se not meg eleg nagyra a petesejt es valoszinuleg hormon gond is volt, mert sajnos az a baba nem maradt meg, de a gyogyszer helyre rakta, mert a mutet utan az elso honapban mikor probalkozhattunk sikerult is :)
Udv 19+5 Kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!