Valakinek sikerült itt a Clostilbegyttel teherbe esnie? Mik a tapasztalatok? Hányadik hónap volt sikeres?
Nekem igen.
Pár hónappal ezelőtt én is feltettem hasonló kérdést. Mert már nagyon el voltam keseredve.
Kaptam pozitív és negatív választ is rendesen a clostiról.
Így hát nem volt túl sok reményem benne, mert sokan leszólták hogy nem fog segíteni stb.
Az első hónap után valóban nagyon csalódott voltam, de mondta az orvosom hogy a kúra 3 hónapos tehát nincs veszve semmi.
A 2. adag után ( tehát a 2. clostis hónap után) várandós lettem!!!!!
Sikítozva hívtam az orvosom és azt kiabáltam neki a telefonban hogy: két csík, doktor úr két csík!!! Egyszerűen annyira boldog voltam hogy nem jött ki értelmes mondat a számon.
De ő értette a boldogságomat!
Most vagyok 21 hetes kismama
Sok sikert kívánok neked is!
Nekem már kétszer segített,mindkét alkalommal első adag után!!!
Nagyon szorítok neked,ha ez előtt állsz!!
Viszont én mellette eredeti méhpempőt,e-vitamint,femibiont és még sok mást szedtem!!
Nekem is Clostyval sikerült,az első hónap után,alig mertem elhinni.
Már 2 hetet késett mire tesztet csináltam,azért vártam ennyit mert azt hittem megint ciszta,de 2 csík volt :)
33+3 hkm
Nekem az első gyógyszermente hónapban sikerült vele. Tehát még utána is volt hatása. :)
Az eredmény már 11 hetes nagyfiú.:)
2.vagyok és nincs iker!! pedig tesómnak spontán ikrei lettek!
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!