Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek sikerült itt a...

Valakinek sikerült itt a Clostilbegyttel teherbe esnie? Mik a tapasztalatok? Hányadik hónap volt sikeres?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen.

Pár hónappal ezelőtt én is feltettem hasonló kérdést. Mert már nagyon el voltam keseredve.

Kaptam pozitív és negatív választ is rendesen a clostiról.

Így hát nem volt túl sok reményem benne, mert sokan leszólták hogy nem fog segíteni stb.

Az első hónap után valóban nagyon csalódott voltam, de mondta az orvosom hogy a kúra 3 hónapos tehát nincs veszve semmi.

A 2. adag után ( tehát a 2. clostis hónap után) várandós lettem!!!!!

Sikítozva hívtam az orvosom és azt kiabáltam neki a telefonban hogy: két csík, doktor úr két csík!!! Egyszerűen annyira boldog voltam hogy nem jött ki értelmes mondat a számon.

De ő értette a boldogságomat!

Most vagyok 21 hetes kismama

Sok sikert kívánok neked is!

2012. okt. 9. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem már kétszer segített,mindkét alkalommal első adag után!!!

Nagyon szorítok neked,ha ez előtt állsz!!

Viszont én mellette eredeti méhpempőt,e-vitamint,femibiont és még sok mást szedtem!!

2012. okt. 9. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is Clostyval sikerült,az első hónap után,alig mertem elhinni.

Már 2 hetet késett mire tesztet csináltam,azért vártam ennyit mert azt hittem megint ciszta,de 2 csík volt :)

33+3 hkm

2012. okt. 9. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
1 év próbálkozás után az első Clostis hónapban sikerült teherbe esnem. Jelenleg 14+3 hetes terhes vagyok!
2012. okt. 9. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
De jó ezt olvasni lányok. Sajna lehet, hogy nekem is kell majd szednem mert nagyon későn van peteérésem ha van egyáltalán. Örülök, hogy segített nektek remélem kedves kérdező neked is segít és nekem is.
2012. okt. 9. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyógyszermente hónapban sikerült vele. Tehát még utána is volt hatása. :)

Az eredmény már 11 hetes nagyfiú.:)

2012. okt. 9. 10:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem ez az első hónapom. Ikrei kinek lettek a gyógyszertől? Ez mennyire lehet vajon gyakori?
2012. okt. 9. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
elso honapban sikerul, én kaptam tuszorepesto szurit is...most 39hetes kismami vagyok:-)...
2012. okt. 9. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok és nincs iker!! pedig tesómnak spontán ikrei lettek!

12hkm

2012. okt. 9. 11:30
 10/10 anonim válasza:
Én 2 clostys honapon vagyok tul, nekem nem sikerűlt.
2012. okt. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!