Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha minden 2 naponta egyutt...

Ha minden 2 naponta egyutt voltunk, akkor nagy az eselyem vegre, hogy babas vagyok?

Figyelt kérdés

Ovut elvileg elcsiptuk,de nem merem magam,igy nem tudom mikor volt ovum....

[link]

#szex #sikeres #2naponta
2013. jan. 28. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Hát én a ciklus.hu által számított ovulációban nem bízok,mert nekem nem jött be.Én inkább a testem jelzéseire figyeltem,bár ott is volt egy két félrediagnosztizálás :D Legyetek együtt,amikor jól esik és ne "kényszerből".Nekünk akkor jött össze,amikor nem is gondoltuk volna.Kb a ciklusom 8 vagy 9.napján. 17hkm
2013. jan. 28. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2013. jan. 28. 16:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Es gratulalok neked :)

Minden jot

2013. jan. 28. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát elvileg nagy az esélyed rá statisztikailag, de sajnos a gyakorlatban az a tapasztalatom, hogy ez nem mindig jön be. Mi 1,5 évig próbálkoztunk, és többek között ezt a módszert is kipróbáltuk, eredménytelenül. Végül nekünk is akkor sikerült, amikor rá sem gondoltunk. Már szinte le is tettem az egész gyerek dologról, jegeltem egy időre és kerestem más nagy volumenű elfoglaltságot. El sem hittem amikor pozitívat teszteltem! Nagyon boldog voltam! :)

25 hkm

2013. jan. 28. 17:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Juniusban lesz 1 eve,hogy probalkozunk,tehat most a hetedik honap...sok vagy nem,nemtudom... annyira nem izgulok a teman,de jo lenne babo... Ezert nem is szamolok ovut,jon amikor jon... most sem eroszakbol voltunk igy egyutt :D

Dehat kivancsi vagyok,hogy mi lesz ebbol,mertkulonben mindenhol aztolvasom,hogy 2 naponta szex blablabla.....

Hat most erdekel.... :D

Azert kerdeztem,hogy kinel jott ez be esetleg...? :)

2013. jan. 29. 12:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem jott be a 2 naponta egyuttlet! :s

Tegnap ugyanis megjott :(((

Hajrá babára vágyók!!!

2013. febr. 7. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!