Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyem lehet babára,...

Mennyi esélyem lehet babára, és hány naponta legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most vagyunk a 11. napon, együtt voltunk, mert úgy éreztem, lehet, most van peteérésem, a ciklusaim 28 naposak szoktak lenni, igaz, múltkor késett(de sokat idegeskedtem). Lehetséges, hogy a ciklus 11. napján is összejön a baba?

és még egy fontos dolog, amit csak itt merek megkérdezni-

Mikor Ti is babára vágyva voltatok együtt, akkor hány naponta bújtatok össze?

Lehet naponta is, volt akinek így jött össze?

Vagy elég 2 naponta együtt lenni?

Ti hány naponta voltatok együtt?

Előre is köszi!!!

2011. febr. 18. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
1-2 naponta kell, sűrűbben nem, mert akkor egyszerre nincs elég "anyag"
2011. febr. 18. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Jaj Istenem! Miért nem spontán szeretitek egymást? Tudod, Naálunk is úgy volt, hogy nem túl sűrűn voltunk együtt a férjemmel, ezt ő mindig is rosszul viselte.

Amikor babát szerettünk volna, én hirtelen állandóan szexelni akartam, vagyis mindig figyeltem, hogy mikor van PÉ-m és mondtam, hogy na most KELL szexelni.

Na, ettől a féérjem teljesen kikészült, amitől meg én készültem ki. De a baba nem jött össze. És rájöttem valamire...

A férjemnek volt igaza. Úgy viselkedtem Vele, mint egy donorral. Amíg nem akartuk a gyereket, addig mindig volt jobb dolgom, mint a szex, ritkán voltunk együtt pedig a férjem szerette volna jóval gyakrabban. (kb. heti 2-3x szerette volna ehelyett havi 2-3x voltunk együtt!)

Szóval teljesen elment a kedve a szextől, a gyerektől. Megértettem, hogy NEM A GYEREKÉRT KELL SZEXELNI, HANEM A JÓ SZEXUÁLIS ÉLETBŐL ÉS A JÓ KAPCSOLATBÓL LESZ A GYEREK!

Hát ahogy rendbe jöttek a dolgok szexuálisan is, nem sokára összejött a gyerek is, aminek a férjem pont úgy örül, mint én. És a szex is megmaradt és elégedettek vagyunk mindketten.

Kedves leendő Anyukák! Nézzetek körül a szexuális életete környékén is, mert lehet hogy ez a probléma. De ha nem, akkor sokkal JOBB és EGÉSZSÉGESEBB így babát vállalni.

N/30

2011. febr. 19. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Bőven jó,ha minden más nap vagytok együtt,hiszen 48 óra után termelődik újra 100%-os sperma!Mi is így szoktunk együtt lenni peteérés környékén!
2011. febr. 20. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi elmentünk a párommal egy hosszú hétvégére ami másból sem állt csak sexből :) és akkor 4 napon keresztül napi 4x 5x voltunk együtt és láss csodát terhes is lettem ezalatt a 4 nap alatt. :) akkor 5. hónapja próbálkozunk és nem jött össze csak a nyaraláson.Sokat számít a lelki állapot és csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy menjetek el nyaralni!!!!! :) csak ti ketten, és 3 jöttök haza :)
2011. febr. 21. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadó receptje nálunk is bevállt. 10 hónapig próbálkotzunk, és semmi. Akkor elmentünk nyaralni és úgy volt megyünk utána dokihoz együtt, mert biztos van bmi gond. Hál'Istennek nem kellett elemenni mert mi is 3-an jöttünk haza. Peteérés környékén naponta voltunk együtt.
2011. febr. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!