Mennyi esélyem lehet babára, és hány naponta legyen?
Sziasztok!
Most vagyunk a 11. napon, együtt voltunk, mert úgy éreztem, lehet, most van peteérésem, a ciklusaim 28 naposak szoktak lenni, igaz, múltkor késett(de sokat idegeskedtem). Lehetséges, hogy a ciklus 11. napján is összejön a baba?
és még egy fontos dolog, amit csak itt merek megkérdezni-
Mikor Ti is babára vágyva voltatok együtt, akkor hány naponta bújtatok össze?
Lehet naponta is, volt akinek így jött össze?
Vagy elég 2 naponta együtt lenni?
Ti hány naponta voltatok együtt?
Előre is köszi!!!
Jaj Istenem! Miért nem spontán szeretitek egymást? Tudod, Naálunk is úgy volt, hogy nem túl sűrűn voltunk együtt a férjemmel, ezt ő mindig is rosszul viselte.
Amikor babát szerettünk volna, én hirtelen állandóan szexelni akartam, vagyis mindig figyeltem, hogy mikor van PÉ-m és mondtam, hogy na most KELL szexelni.
Na, ettől a féérjem teljesen kikészült, amitől meg én készültem ki. De a baba nem jött össze. És rájöttem valamire...
A férjemnek volt igaza. Úgy viselkedtem Vele, mint egy donorral. Amíg nem akartuk a gyereket, addig mindig volt jobb dolgom, mint a szex, ritkán voltunk együtt pedig a férjem szerette volna jóval gyakrabban. (kb. heti 2-3x szerette volna ehelyett havi 2-3x voltunk együtt!)
Szóval teljesen elment a kedve a szextől, a gyerektől. Megértettem, hogy NEM A GYEREKÉRT KELL SZEXELNI, HANEM A JÓ SZEXUÁLIS ÉLETBŐL ÉS A JÓ KAPCSOLATBÓL LESZ A GYEREK!
Hát ahogy rendbe jöttek a dolgok szexuálisan is, nem sokára összejött a gyerek is, aminek a férjem pont úgy örül, mint én. És a szex is megmaradt és elégedettek vagyunk mindketten.
Kedves leendő Anyukák! Nézzetek körül a szexuális életete környékén is, mert lehet hogy ez a probléma. De ha nem, akkor sokkal JOBB és EGÉSZSÉGESEBB így babát vállalni.
N/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!