Miért ilyen rosszindulatúak itt ennyien?
Miért pontoznak le valakit,ha olyan tapasztalatot ír,ami másnak hihetetlen?
Olyan rosszul esik amikor idöt és energiát fordítok arra,hogy elmondjam a tapasztalatomat,a velem megtörtént dolgokat,amiröl orvosi papírom van,és hazugnak nevezve lepontoznak.
Szégyellhetné magát az összes olyan kismama aki csak kötekedni jár ide.
itt csoda csak saját magával történhet mindenkinek :D vagy h is mondják :D belezavarodtam már :D Mással képtelenség.
Te nem tudhatsz semmi csakis a másik :D ITt ez megy és kész. :) Szeretem az olyan kérdéseket ahol tök jól el tudunk bármiről beszélgetni. Pl kiírtak tavaly egy kérdést h ki szül idén márciusban? Elkezdtünk összegyűlni. Aztán eltelt pár hónap h kinek van már összeállítva a kórházi csomaga (ugyan ehhez a kérdéshez lett visszatérve) elelt megint kis idő kezdtem én a kört egy hónappal hamarabb szültem. Utána szépen mindenki beszámolt a szülésről és most több mint fél év után újra kezdtük. Ott nem volt köpdösődés, pontozgatás.
Ezeken a pontozgatásokon mondjuk én már csak nevetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!