Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ilyen rosszindulatúak...

Miért ilyen rosszindulatúak itt ennyien?

Figyelt kérdés

Miért pontoznak le valakit,ha olyan tapasztalatot ír,ami másnak hihetetlen?

Olyan rosszul esik amikor idöt és energiát fordítok arra,hogy elmondjam a tapasztalatomat,a velem megtörtént dolgokat,amiröl orvosi papírom van,és hazugnak nevezve lepontoznak.

Szégyellhetné magát az összes olyan kismama aki csak kötekedni jár ide.

2013. szept. 29. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jujj de jó, köszi, most boldogan alszom el. Mindenkinek szebb napokat holnaptól!!!
2013. szept. 29. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Lokott :-). :-) :-).
2013. szept. 29. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi...arra rájöttem, hogy sok olyan ember ÉL itt, akinek semmi dolga...és ezen éli ki a rosszindulatát, mert nincs pl. munkahelye, és valakin le kell vezetnie...nyugi...ezek mind csak a rosszindulattól jönnek...de ha ennyire zavar, és azt írod, van róla orvosi papírod, ha nem olyan jellegű, akkor fotózd le, és tedd fel nekik...bár tuti lesz olyan, aki azt fogja írni, hogy most hamisítottad :) XD :-)
2013. szept. 30. 10:41
 14/15 anonim ***** válasza:

itt csoda csak saját magával történhet mindenkinek :D vagy h is mondják :D belezavarodtam már :D Mással képtelenség.

Te nem tudhatsz semmi csakis a másik :D ITt ez megy és kész. :) Szeretem az olyan kérdéseket ahol tök jól el tudunk bármiről beszélgetni. Pl kiírtak tavaly egy kérdést h ki szül idén márciusban? Elkezdtünk összegyűlni. Aztán eltelt pár hónap h kinek van már összeállítva a kórházi csomaga (ugyan ehhez a kérdéshez lett visszatérve) elelt megint kis idő kezdtem én a kört egy hónappal hamarabb szültem. Utána szépen mindenki beszámolt a szülésről és most több mint fél év után újra kezdtük. Ott nem volt köpdösődés, pontozgatás.

Ezeken a pontozgatásokon mondjuk én már csak nevetek. :D

2013. szept. 30. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a nevetséges, hogy ennyien ráérnek a pontozással foglalkozni, miközben a nagy részük anya. Gondolom egész nap a gyakorin lógnak, a gyerek meg nézi a tévét, a lakás úszik a szennyben, a férj meg már mást kefélget. :)
2013. szept. 30. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!