Miért pontoznak le valakit,ha olyan tapasztalatot ír,ami másnak hihetetlen?
Olyan rosszul esik amikor idöt és energiát fordítok arra,hogy elmondjam a tapasztalatomat,a velem megtörtént dolgokat,amiröl orvosi papírom van,és hazugnak nevezve lepontoznak.
Szégyellhetné magát az összes olyan kismama aki csak kötekedni jár ide.
Ez speciel nekem is rosszul esik! de leszarom hogy lepontoznak, nekem az fáj ha tényleg elkezdenek kioktatni, amikor nem velük történt meg a dolog!!! hogy már pedig ilyen nincs! .... pedig van :) nem is értem ezeket az anyukákat!? ahelyett hogy megkérdeznék részletesen mi van! - nem egyből kioktatnak hogy ilyen nincs és kész, és hogy te totál hülye vagy.... :) ezt nevezem szűklátókörűségnek :)
2013. szept. 29. 14:45
2/15 anonim válasza:
:) Itt a lepontozás nagyon megy az bizti.
Ha a kedves kérdező olyan választ kap a mi nem tetszik azonnal megy a piros kéz, de ha normális , segítő választ kap a köszönet vagy a zöld kéz az fehér holló, kár, hogy a kérdezőket nem lehet pontozni:)
2013. szept. 29. 14:52
3/15 schocko válasza:
De mivel a pontok (százalékok) a nagy semmire válthatóak be, ezért igazából felesleges törődni velük...
2013. szept. 29. 14:52
4/15 anonim válasza:
En is birom ha sajt velemenyt mondok el azert pontoznak le. Pedig en a kerdesre valaszoltam arrol nem tehetek h nem mindenkievel egyezik meg. A masik amit nagyon birok kerdezo lead egy szituaciot es h mindenki irja ala h igenis neki van igaza, holott attol nagyon messze allt. Es le mered irni h mondjuk o volt a hibas esetleg kicsi csemeteje maris egy senkihazi vagy. Hogy is mertem nem egyeterteni a kerdezovel. Am en mar csak azert is ha elolvasok egy kerdest es a valaszokat hozza mindenkinek adok zold kezet meg ha nem is valaszoltam. Es vannak olyanok is akik csak azert jarnak ide h lepontozanak. Mar rajottem ezzel nem kell foglalkozni. :-). Csak birom mior valoban ki akarnak oktatni pedig sotetek teljesen.
2013. szept. 29. 15:12
5/15 anonim válasza:
szerintem nem kellene ennyire a szívedre venni, hogy tök ismeretlenek itt élik ki az agressziójukat vagy heccből pontozgatnak lefelé.
Az lenne a legjobb különben, ha csak a kérdező pontozhatna, hogy mennyire hasznos a válasz, mert sokszor tapasztalom, hogy olyan kérdésre is születnek lepontozások, hogy pl. melyik teát szereted.
Biztos, hogy sok embernek, aki elolvassa a válaszodat, hasznos a véleményed.
2013. szept. 29. 15:27
6/15 anonim válasza:
Na igen es ha te nem azt a teat szereted mint a tobbi az a valasz a tobbieknek haszontalan... es igen en is azt tartanam a legjobbnak ha csak a kerdezonek lehetne pontoznia.
2013. szept. 29. 15:30
7/15 anonim válasza:
Ha kifejted a válaszodban a véleményedet is, akkor ne csodálkozz ha esetleg lepontozzák, ugyanis nem biztos, hogy neked van igazad.
Pl a leggyakrabb:
- Nekem jól sikerült a császárom, nem fájt. --- Ezen nincs mit lepontozni, ha megteszik ne vedd magadra.
-Nekem jól sikerült a császárom, nem fájt, úgyhogy a császár a jobb! --- Na ez már egy vélemény, ami valaki szerint vagy hasznos, vagy nem.
2013. szept. 29. 15:41
8/15 anonim válasza:
Na és az meg milyen durva, hogy ha olyanért pontoznak le, hogy hányadik héten szültél, vagy mi a gyereked neve?... Ilyet is láttam már itt! Meg ha a véleményed nem egyezik vkivel, akkor is piros kezet kapsz, az tuti.
Ez szerintem csupán csak rosszindulat. És az a legdurvább az egészben, hogy ezt ANYUKÁK csinálják...
2013. szept. 29. 15:53
9/15 anonim válasza:
És milyen hogy feltetted ezt a kérdést, máris lepontoztak mindenkit :))) Légyszi mindenki nyomjon rám zöldet !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!