SOS, SOS, SOS? Tanácstalan vagyok?
A babának biztos nincs baja. Neked van. Viszont a kúrálásra sajnos sok lehetőséged nincs. Pihenés, tea, sós vizes inhalálás (ha van inhalátorod), esetleg infra lámpa, ha jól esik (de csak akkor!)
(Mondjuk az, hogy csak este van, nekem allergia gyanús. Én a poratkára vagyok allergiás, és ha lefekszem úgy, hogy nem kellően tiszta a fekhely, akkor orrdugulás/nátha stb. előjön nekem is.)
Kedves 3-as!
Részvétem a baba miatt, de SEMMI bizonyíték nincs arra, hogy a köhögés miatt ment el a kicsid, sajnos jó eséllyel köhögés nélkül is elment volna, talán pár héttel később.
Egy rendesen megtapadt babát nincs az a köhögés, ami eltávolítana!
szia! én ritkán vagyok beteg, de a várandósság alatt 2x is megfáztam - jól ki is vette az energiámat, de semmi baja nem lesz a babádnak.
a láz az, ami nem tesz jót (a magas és tartós láz!) a többit lezavarjátok együtt - a baba is beteg lehet, ha te is az vagy, de együtt is gyógyultok meg :)
szóval homeopátiás szert lehet szedni, de orvoshoz mindenképpen menj el...
torokfájásra a homeogene-9 tökéletes, köhögésre a méz, hagymaleves, orrfújásra a zsepi :) sok-sok meleg tea, és a legjobb: ALUDJ, FEKÜDJ, PIHENJ sokat!
semmi bajotok nem lesz, ebben biztos lehetsz!
jó babavárást és jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!