Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. hétben vagyok. Az elöbb...

34. hétben vagyok. Az elöbb erösen éreztem valami szúrást ami több percig tartott és most is érzem hol tompábban hol erössebben?

Figyelt kérdés

közben erös hányinger

jött rám és szédülök.pedig fekszek.bocs hogy nem irok rendesen.de nem vagyok jol. :( Mi lehet ez? mitöl van?

2013. szept. 25. 13:26
 1/7 A kérdező kommentje:

lemaradt hogy a hüvelyemben érzem a szúrást

.most is :( folyamatos :((

2013. szept. 25. 13:28
 2/7 A kérdező kommentje:
már kisugárzik a végbélhez is ugy érzem :(
2013. szept. 25. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehetnek jósló fájások is!! ha tovább tart akkor telefonálj egy orvosnak, ha megnyugtatna!
2013. szept. 25. 13:46
 4/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi.:(
2013. szept. 25. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem jó lenne dokidhoz elnézni...

vagy bármilyen nőgyógyászhoz...

nem biztos, hogy jóslófájások, a hányinger és a szédülés oka lehet pszichés is. (megijedtél) :)

szóval ne aggódj, de FELTÉTLEN menj el egy vizsgálatra,

amúgy a szülészetre is bemehetsz, ott is tudnak neked segíteni vagy tanácsot adni!

ügyes legyél, és ne aggódj :)

2013. szept. 25. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:

feküdtem egy jó darabig és most már jól vagyok.ilyen rosszúl még nem voltam.és hiába feküdtem azt hittem hogy azonnal elájulok. :o :(

köszönöm hogy írtatok.

2013. szept. 25. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
szerencsére semmi gond:) mostmár érdemes figyelni a legkisebb tünetre is. és ne köszönd. természetes hogy ír az ember ha tud válaszolni, hisz ez egy ilyen oldal!
2013. szept. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!