Mitől van az, hogy menstruáció után görcsöl a hasam? (bár nem olyan erősen, mint mikor meg akar jönni, inkább tompábban)
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, a menstruációm előtt 4-5 napig tompán görcsölt a hasam, barnáztam, majd megjött és mióta elmúlt ismét tompa görcsöket érzek, mint előtte. Orvoshoz természetesen megyek, de addig is szeretnék tanácsot kérni, szerintetek mi lehet?
Egy tesztet csináltam,amikor meg kellett volna jönnie az negatív lett, meg ugye meg is jött. Ennek egy hete. Terhes szerintem nem lehetek. Van esetleg olyan betegség aminek ezek a tünetei?
2011. máj. 29. 18:25
1/2 anonim válasza:
Én is pont így vagyok azzal a különbséggel, hogy nekem kábé 2 napot tartott intenzíven a menzeszem, majd elmúlt és most barnázok és görcsölök. A menzesz napja előtti délután lilyvel pozitívat teszteltem, majd facellel negatívat. Szóval nekem is fájdogál a hasam alja, kicsit olyan érzés, mintha fel lennék fázva. Nem tudom mi lehet az oka.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem ma a nőgyógyász azt mondta, hogy fel vagyok kicsit fázva, ettől az alhasi fájdalom, nálam nem látott semmi rendellenességet, így csak erre tud gondolni.
2011. máj. 30. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!