21 hetes kismama vagyok. Kb.1 hete rendszeresen érzem a babám rugdosását. Most 2 napja nem érzem, ha igen, akkor tompábban mint eddig. Az hogy leht? Egyszer erösebben, másszor tompább? nektek is volt igy?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 11:28
1/5 anonim válasza:
Nyugi! Vannak ilyen és olyan napok! Nekem sem nagyon mocorgott az elmúlt 2 napban. Ma reggel már hullámzott a hasam. Van hogy mocorog Ő csak nem érzed mert pl befelé rugdos, vagy éppen annyira a gerincedhez lapul, hogy csal a lábacskái vannak a hasfalad felé :) Engem is jópárszor megrémísztett, de már átlátok ám az ügyeskedésein :) Boldog várakozást! 28 hetes
2/5 anonim válasza:
Ez természetes. Nem egyformán aktívak. Nekem is van, hogy gyomron rúg belülről, van mikor csak kaparászik egész lent és van amikor fél napig semmi. Gondolom akkor alszik.
22 km
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de én nem fél napja,hanem 2 napja nem igazán érzem
2009. aug. 23. 18:42
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Ne idegeskedj, mert ha első babócádat várod, akkor előfordul, hogy nem érzed rendszeresen. Nekem most a 3. terhességem, én már talán azért tudom jobban beazonosítani minden rezdülését. Azonban, ha megnyugtatást szeretnél menj el a körzeti nőgyógyász-terhesre és mond meg a dokinak, hogy szeretnél megbizonyosodni, hogy minden rendben van a picikéddel.
Csinál egy ultrahangot, vagy meghallgatja a baba szívhangját. Majd írj, hogy mire jutottál. Drukkolok.
22 km
5/5 anonim válasza:
Nekem volt, hogy 3 napig semmi mocorgás nem volt! Nagyon megijedtem, aztán végre megtört a jég. Ez akkor történt, amikor jött egy melegfront, plusz a hasam is jókorát nőtt, gondolom több hely volt odabent kapálózni, amiből én nem éreztem semmit! Ha tompán érzed, az is elég! Ő sem mindig egyformán aktív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!