14+3h. Kismama vagyok. Már 2-3 hete rendszeresen rémálmaim vannak, amiben halva születik a kisbabánk. Stb rémségek. Nálatok?
Én is álmodtam ilyeneket. Nyugodj meg! Ez természetes! Egyszerűen csak félted a kicsit. Ha megszületik és a karodban fekszik a kis picur az összes ilyen álmodat elfelejted:)
Most 2 éves a kisfiam és minden rendben van!
Ezt már én is álmodtam,de nem tulajdonítok neki jelentőséget!Az én álmaim még soha nem váltak valóra,így nem is hiszek bennük!
Ne törődj vele,inkább a valósággal foglalkozz!!!
én mindig azt álmodtam a 13. hét környékén, hogy koraszülött lesz, nem lsz orra meg ilyenek...
nem nagyon törődök vele, az uh-n mindent rendben találtak...:)
Én egyszer azt álmondtam, hogy egy esküvőre menet eindult a vetélés és egy kórházban, idegen helyen láttak el. Képzelheted mit éreztem, amikor másnap emailban kaptam egy esküvői meghívót....természetesen mint parás kismama, nem mentem el az esküvőre, de azon a napon megmozdulni is alig mertem. Persze semmi baj nem lett:-)
31. hetes mami
Köszönöm a válaszokat! Én sem akarok ezekkel az álmokkal nagyon foglalkozni. A forró kakaót azért kipróbálom. :-) Jó lenne nyugodtan és kipihenten felkelni amíg még tudok, nem pedig kisírva és zaklatottan.
Köszönöm. Zsuzsa
Nekem a citromfű tea segített. És terheseknek is lehet inni.
Éjszakánként álmomban sírtam, zokogtam, a férjem többször ébresztett fel emiatt. Kb. 2 hétig tartott, azóta csak ritkán jött vissza. A citromfű tea nagyon sokat segített nekem, délután és este ittam belőle 1-1 csészével.
28 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!