Ha esetleg terhes vagyok mind a két oldalon kell szúrkálnia a hasamnak vagy csak az egyiken? (és az egyik helyen többször és erőssebben? ) vagy akár mind a 2oldalon és a köldökömnél is?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 21:52
3/11 anonim válasza:
Jajj, ennyire ne bonyolítsd túl. Egyrészt nem kell szurkálnia. Van akinél jelentkezik ez, van akinél nem, és nincs szabály arra sem, hogy hol és hogyan kell.
4/11 anonim válasza:
Ezt most azért kérdezed, hogy jobban be tudd magadnak magyarázni a terhességet, még mielőtt a mensid esedékes lenne.
5/11 A kérdező kommentje:
már 4napja késik és szúrkál is a hasam.csak arra lettem volna kíváncsi hogy az normális ha mind a 2oldalon szúrkál néha???....
2012. jan. 5. 22:39
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ!
2012. jan. 5. 22:44
8/11 anonim válasza:
A többi nemtomhány kérdésedre adott válaszok nem elégítettek ki? Miért nem tesztelsz?
Igen, és még a mellkasodnak is szurkálnia kell, meg a lábszáradnak is!
9/11 anonim válasza:
Nekem mind a két terhességemnél a bal petefészkemben éreztem szúrkálást és olyan nehéz érzést, egyértelműen, hogy ott történik valami. A köldökszúrkálást most a 2. babánál még nem érzem, 6. hétben vagyok, a kislányomnál is a terhességben jóval előrehaladottabb állapotban éreztem. Ha már 4 napja késik, csinálhatsz tesztet, elvileg kimutatja, ha terhes vagy.
De szúrkálást a menstruáció előtt is érezhetsz, szóval a közelgő mensi előjele is lehet.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 6. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!