16 hetes kismamák hogy vagytok? Tudjátok már, hogy fiu vagy lány lesz a picitek? Afp-n voltatok? Milyen lett?
Szia, en pont ma lettem 17 hetes, es a mult heti uh-n lattuk, hogy fiu. :)
Integralt tesztet csinaltattunk, Pestre kuldik a vert, meg varni kell az eredmenyre, nagyon rossz a varakozas!!!
Megyunk majd a 18.heti genetikai uh-ra is, remelem, minden rendben lesz.
Mozgast meg nem ereztem, mellso fali a lepeny.
sziasztok.
nekünk is fiú lesz :)
ma vagyok 16+3 hetes, holnap megyek afp vizsgálatra, mondjuk nálunk 100%, hogy kisfiú, mert kromoszóma vizsgálatot kellett csináltatnunk.
a derekam az, ami nagyon fáj, remélem el fog múlni.
Sziasztok,én 16+1 hetes vagyok,a héten megyek afp-re.
Még nem tudjuk fiú,vagy lány,mert kétszer nézték,de mind a kétszer mást mondtak.Na majd szerdán :)Egész jól vagyunk,én napi 3 magnerotot szedek,mert 1-2 hete fájt a hasam folyamatosan.De minden ok,már kerekedek:D
1.vagyok, nekem sok panaszom volt, mert lombik, ugye a stimulacio miatt sokat gorcsoltem, szurtak a petefeszkeim, de nem banom, mert annyira szerettuk volna es ugy orulunk, hogy megtapadt.
Latszik mar a hasam.
Mellso fali lepeny es melyen tapad, de azt mondta az orvos, hogy ez meg feljebb mehet.
Neha szurkal a hasam, faradekony vagyok, de semmit nem banok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!