Az első trimeszterben mi volt a sorrend nálatok? Mikor voltatok orvosnál, védőnőnél?
Mikor jelentettétek be a munkahelyen?
Én most tudtam meg és még nem igazán tudom, hogyan indítsak :)
4 hetesen barnázás miatt doki + elmondtam a főnökömnek.
6. héten szívhang.
10. héten doki, utána védőnő.
12. héten kombi teszt és első genetikai uh.
Szia én 7-8 hetesen mentem először orvoshoz előbb nem érdemes mert nincs még szívműködése és vissza kell menned később védőnőnél azt hiszem 9 hetesen voltam, aki el is küldött még azon a héten a laborba.
Munkahelyen 12. hétig ne jelentsd be szerintem, meg senkinek mert sajnos addig az időszakik a vetélés kockázata magas.
9 hetesen mentem orvoshoz először és már kivehető baba formája volt nem egy kis pötty :)
1 hét múlva kontroll,nem tudom miért,minden rendben volt vele,szívhangja is volt.
12 hetesen genetikai UH és én ezután mentem védőnőhöz,előbb feleslegesnek tartottam :) Majd volt még egy UH és vérvétel a kombinált teszt miatt,ezt elvileg 13 hetesen csinálták,mert az orvos azt mondta hogy a mértei alapján Ő nem 12 hanem 13 hetes :)
5,6,7,10.hét nőgyógyász, uh
(probléma miatt ilyen sűrűn.)
10. hét vége védőnő
11.hét labor, ekg
12. hét genetikai uh, vérvizsgálat- down szűrés
14 . hét szintén uh
Ja, a genetikau után jelentettem be a munkahelyemen.
16 hkm
Nálam teljesen kaotikus minden. 1. baba, tök tapasztalatlanság, és ugyebár mindenhol mindenki szabadságon.
8 hetesen voltam először fizetős UH-n, volt szívhang és ambrió
9+4-en voltam 1 potya sztk-s UH-n. Mozgott keze lába :)
Ekkor 1. vérvétel, ekg, védőnőhöz még nem jutottam le mert vagy ő volt szabadságon, vagy én nyaraltam. És már 11 hetes múltam. A héten megyek hozzá.
Közben magánúton bejelentkeztem jövő hétre a 12. heti UH-ra, mert mire időpontot kapok újra orvoshoz, vagy sztk-s uh-ra, addigra kifutok az időből. Szóval most kapkodás van.
Ezért kinyomtattam magamnak az összes kötelező és fakultatív vizsgálatot hétről hétre, nehogy kimaradjon valami.
A 2. babánál remélhetőleg már okosabban fogom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!