Ti milyen gyakran voltatok együtt abban a hónapban amikor összejött a baba? és hanyadik ciklusnapotokon jött össze?
Érdekelne, hogy általában mennyi együttlét az ideális és kinek mikor jött a babóca:)
Köszönöm a válaszokat
Nekünk eléggé zajlott az a hónap, amikor a lánykánk fogant, így gyakorlatilag csak azokon a napokon voltunk együtt, amikor peteérésem volt, és akkor is azon röhögtünk, hogy most a hátunk közepére nem kívánjuk a szexet, olyan fáradtak voltunk, úgyhogy csakis szaporodási célból :)))
De így legalább első hónapban összejött :)
Szia.
Mi eleg gyakran eggyutt voltunk. Alapbol maximum 3 napot birunk ki :)
Fel evig probalkoztunk. A decemberi honapban 42 napra tolodott ki a ciklusom. ( bar sohannem volt rendszeres a mensim ennyire nem szokott eltolodni. ) Jan.3.-an jott meg utoljara. Igy hat januar 24ig vezettem a homet. A gorbebol ugy tunt nem volt peteeresem. Teljesen kibuktam. "Feladtam ." Februar 17.en pedig meg mindig nem volt sehol a kovetkezo mensim igy hat teszteltem es bar biztos voltam benne, hogy negativ lesz a tesztem... nagy meglepetesunkre pozitiv lett. Azota en vagyok anlegboldogabb no a vilagon. :)
34 hkm
A lányunkkal: majdnem minden nap, akár többször is.
Most: 1x valamikor, meg az esedékes menzesz előtt 1 nappal.
Én pont 2hétig az ágyat nyomtam betegen,lázasan.
Tudtuk mikor van a peteérés és adtunk neki eyg esélyt olyan állapotban.Szóval 1ből elsőre összejött :) Nem hittem volna.
31hkm
Gratulálok Nektek! :)))
Mi egyenlőre most a 7. ciklusnapon voltunk együtt és szerintem megpróbálom még, hogy a 15. ciklusnapon is együtt legyünk. Remélem sikerülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!