Mitól lehet, hogy három napja folyton álmos vagyok és fáradt, rosszul alszom, és izzadtan, heves szívdobogással ébredek?
Figyelt kérdés
Véletlen, hogy ez azóta van, hogy magnézium citricit szedek naponta 3x1-et? Vagy valamilyen vírus bújkál bennem? Aggódom, hogy a heves szívdobogás árt a picinek.2009. nov. 5. 19:10
1/4 anonim válasza:
Ezekkel a tünetekkel szerintem orvoshoz kellene fordulnod. Nem tudom, hogy a magnézium citritnek lehetnek-e ilyen tünetei, de kétlem. A kismamáknak többet ver a szívük, mert több vért kell pumpálni, de nem tudom, hogy ezt érezheted-e ennyire. Szóval szerintem beszéld ezt meg az orvosoddal mielőbb, illetve próbálj meg pihenni amennyit csak lehet. Minden jót!
2/4 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hányadik hétben vagy. Nekem kb a 18-20. héten kezdődtek ezek a tüneteim , főleg az izzadtan ébredés és napközben is gyakori heves szívverés. A dokim kért egy ekg-t, az rendben volt. Azt mondta, hogy a méhem kezdi átrendezni a szerveimet... ezért természetes jelenség. Ha érzed, akkor próbálj meg elmozdulni valamilyen másik pozícióba, járkálni... Én már megtanultam kezelni, pedig még most is rámtör néha. Én akkor azt gondoltam, hogy az Elevittől van, de azóta is szedem és sokkal ritkábban fordul elő, pedig ugyanolyan gyógyszereket, vitaminokat szedek most is.
3/4 anonim válasza:
07:52-es vagyok. Azt kifelejtettem, hogy 29 hetes.
A webbetegen nekem ezt írta hasonló kérdésre a doki.:
Kedves Kismama!
A terhesség során átrendeződnek a keringésben a hemodinamikai viszonyok, a terhesség okozhat szapora szíverrést. Az is előfordulhat, hogy a növekvő méh nyomást gyakorol a hasi nagyerekre, ez a vérnyomás csökkenését és pulzusszámelkedést okozhat, mely gyakran csak átmeneti és akár helyzetváltoztatásar is szűnik.
Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes,
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Én csak 15+4 vagyok. Ma mondta a védőnő. hpgy belgyógyászhoz és kardiológushoz is kell mennem, meg a vércukorszintemet is meg kell méressem. Remélem, hogy nálam is cak az "átrendeződés", de egyre feszültebb vagyok.
2009. nov. 6. 14:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!