Miért van az hogy az embert még duplán "megalázzák" amikor így is kellemetlenül érzi magát?
Jól tetted, hogy elmentél. Én is elmentem 2 hetes késés után, igaz én a magándokimhoz, és volt egy hematómám, amire kúpot kellett kapnom és feküdnöm kellett a 12. hétig. Ha nem megyek el, valószínű elvetélek. Ne foglalkozz az sztk-sokkal. Ha lenne magándokid, akkor azért lennének veled parasztok. Legalábbis nálam így volt. Egyáltalán nem figyeltek rám, mondván, hogy a saját dokim majd ellát, hisz neki fizetek... No komment, ez a mai magyar egészségügy.
Boldog babavárást :)
Ilyeneket olvasva mindig elszomorodok, azért, mert én is SZTK-ba járok, ahol viszont kedvesek, rendesek, alaposak, tisztaság van, rend és nyugalom.
Ezért, tapasztalatból mondom, hogy ez nem azon múlik, fizetsz-e, mert az emberséget nem pénzben mérik.
Pont az ilyen bánásmód miatt mentem magándokihoz (a 12. hétig tűrtem a megalázást, aztán a hanyagságuk és flegmaságuk miatt tévesen rossz eredmények születtek a 12. heti UH-n, kombinált vizsgálaton, akkor muszáj volt lépnünk, és nem kevés pénzt költöttünk, és nem kevés idegeskedés állt mögöttünk, mire kiderült, hogy elszúrtak mindent)
8. héten barna folyásom volt, mentem is a dokihoz, aki fel akart írni valami hormont, mire megkérdeztem, hogy mi ez, nem okozhat-e bajt a babánál, hogy hormon (de nem voltam bunkó, csak egyszerűen féltettem a babámat), mire felháborodott, hogy akkor nem ír semmit, viszlát, és összetépte a receptet...
Ennyit az sztk-s rendelésről, és hogy mit meg nem mernek engedni maguknak egyesek...egy babájáért aggódó kismamával szemben!!!! Ezután már máshol készült a 12. heti UH, de mint írtam, ott is csak flegma, kérdésekre csak vállukat húzgáló eüs-öket találtam, és az eredmény is rossz lett...tévesen...
Soha nem tettem be többet sztk-s rendelőbe a lábam, míg a lányomat vártam. Kórházban is csak a saját fogadott dokimmal együtt mentem...
Úgyhogy megértem, hogy mit érzel. És sajnálom, hogy sokan vagyunk ezzel így. De fel a fejjel, életed egyik legszebb időszaka előtt állsz, élvezd ki :)
Sziasztok
én is sztk-ba járok, de csak jó tapasztalataim vannak
Kedvesek megértőek mind.
Előfordul hogy az embernek rossz napja van.
Azért nekik sem könnyű.
Nagyon lerombolták a magyar egészségügyet, egy orvos 3 ember munkáját végzi sajnos.
Ne ijedj meg, nem lesz mindig így :)
Sztk-ban sem mindennap ugyan az az orvos rendel, menj el másik nap másik orvoshoz:)
Boldog babavárást.
39hkm
Hadd irjak ide egy kis jót is a sok rossz mellé... Csak hogy legyen ellenpélda is a jó SZTK-ra.
Tőlem nem kérdezte a doki, meg akarom-e tartani. Azt kérdezte: Örülünk? Mondtam hogy igen :) Ő is örült, esküszöm :) Nyilván a kérdés ugyanarra vonatkozik, de micsoda különbség!
A másik, hogy én 5+6-on mentem, megnézte, ott volt a pici, már pulzált a szíve. Ettől függetlenül visszahívott 2 hét múlva, de nem azzal hogy ott van de még bármi lehet, hanem nagyon kedvesen azt mondta, hogy ugye tudom, hogy ez a természetes kiválasztódás időszaka, de nyugodjak meg, nem lesz semmi baj.
Bárcsak mindenhol ilyen SZTK-s ellátás lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!