Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy az embert...

Miért van az hogy az embert még duplán "megalázzák" amikor így is kellemetlenül érzi magát?

Figyelt kérdés
5 hetes vok, tom h nem sok de nagyon vártuk már és izgultam így elmentem orvoshoz és szó szerint kérdőre vontak h minek jöttem ilyen korán és meg akarták magyrázni h nem lehetett akkor az ucso menzeszem aire én mondtam! teljesen megviselt az egész, mindig ilyenek lesznek az összes vizsgálaton? kedvességre és barátságos légkörre számítottam, hisz mégis csak babáról van szó és perzse h elmentem vizsgáltara hisz izgulok meg mégis csak az 1 babám! ahhhh, kibuktam, hazaérve zokogtam percekig, h kerüljem el h ennyire felzaklasson?
2013. szept. 19. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy elmentél. Én is elmentem 2 hetes késés után, igaz én a magándokimhoz, és volt egy hematómám, amire kúpot kellett kapnom és feküdnöm kellett a 12. hétig. Ha nem megyek el, valószínű elvetélek. Ne foglalkozz az sztk-sokkal. Ha lenne magándokid, akkor azért lennének veled parasztok. Legalábbis nálam így volt. Egyáltalán nem figyeltek rám, mondván, hogy a saját dokim majd ellát, hisz neki fizetek... No komment, ez a mai magyar egészségügy.

Boldog babavárást :)

2013. szept. 19. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Ilyeneket olvasva mindig elszomorodok, azért, mert én is SZTK-ba járok, ahol viszont kedvesek, rendesek, alaposak, tisztaság van, rend és nyugalom.

Ezért, tapasztalatból mondom, hogy ez nem azon múlik, fizetsz-e, mert az emberséget nem pénzben mérik.

2013. szept. 19. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Én első terhességemnél 8 hetesen mentem először orvoshoz mert tudtam hogy ilyenkor már szívhang is van stb.. megvizsgált az orvos, és mondta hogy van 4 hetem eldönteni hogy megtartom vagy elvetetem.. hátra hőköltem a mondatán mindenesetre.. mondtam neki hogy persze hogy marad a baba! erre azt mondta hát azért gondoljam csak át és ha döntöttem menjek vissza. ekkora parasztot még nem láttam! az életkedvemet vette el akkor.:(
2013. szept. 19. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ilyen bánásmód miatt mentem magándokihoz (a 12. hétig tűrtem a megalázást, aztán a hanyagságuk és flegmaságuk miatt tévesen rossz eredmények születtek a 12. heti UH-n, kombinált vizsgálaton, akkor muszáj volt lépnünk, és nem kevés pénzt költöttünk, és nem kevés idegeskedés állt mögöttünk, mire kiderült, hogy elszúrtak mindent)

8. héten barna folyásom volt, mentem is a dokihoz, aki fel akart írni valami hormont, mire megkérdeztem, hogy mi ez, nem okozhat-e bajt a babánál, hogy hormon (de nem voltam bunkó, csak egyszerűen féltettem a babámat), mire felháborodott, hogy akkor nem ír semmit, viszlát, és összetépte a receptet...

Ennyit az sztk-s rendelésről, és hogy mit meg nem mernek engedni maguknak egyesek...egy babájáért aggódó kismamával szemben!!!! Ezután már máshol készült a 12. heti UH, de mint írtam, ott is csak flegma, kérdésekre csak vállukat húzgáló eüs-öket találtam, és az eredmény is rossz lett...tévesen...

Soha nem tettem be többet sztk-s rendelőbe a lábam, míg a lányomat vártam. Kórházban is csak a saját fogadott dokimmal együtt mentem...

Úgyhogy megértem, hogy mit érzel. És sajnálom, hogy sokan vagyunk ezzel így. De fel a fejjel, életed egyik legszebb időszaka előtt állsz, élvezd ki :)

2013. szept. 19. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok

én is sztk-ba járok, de csak jó tapasztalataim vannak

Kedvesek megértőek mind.

Előfordul hogy az embernek rossz napja van.

Azért nekik sem könnyű.

Nagyon lerombolták a magyar egészségügyet, egy orvos 3 ember munkáját végzi sajnos.

Ne ijedj meg, nem lesz mindig így :)

Sztk-ban sem mindennap ugyan az az orvos rendel, menj el másik nap másik orvoshoz:)

Boldog babavárást.

39hkm

2013. szept. 20. 07:40
 16/17 A kérdező kommentje:
gondoltam, h nem én vok így egyedül és reménykedek benne h 10 nap múlva majd jobb tapasztalataim leszenk... köszönöm h ennyien írtatok és mindenkinek sok jót kívánok!
2013. szept. 20. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Hadd irjak ide egy kis jót is a sok rossz mellé... Csak hogy legyen ellenpélda is a jó SZTK-ra.

Tőlem nem kérdezte a doki, meg akarom-e tartani. Azt kérdezte: Örülünk? Mondtam hogy igen :) Ő is örült, esküszöm :) Nyilván a kérdés ugyanarra vonatkozik, de micsoda különbség!

A másik, hogy én 5+6-on mentem, megnézte, ott volt a pici, már pulzált a szíve. Ettől függetlenül visszahívott 2 hét múlva, de nem azzal hogy ott van de még bármi lehet, hanem nagyon kedvesen azt mondta, hogy ugye tudom, hogy ez a természetes kiválasztódás időszaka, de nyugodjak meg, nem lesz semmi baj.

Bárcsak mindenhol ilyen SZTK-s ellátás lenne...

2013. szept. 20. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!