Aki egész nap émelygett a terhesség elején (de nem hányt, nem volt nagyon rosszul) annak mikor múlt el ez az állapot?
Első terhesség: végig émelyegtem, és iszonyú szarul éreztem magam.
Második terhesség: az émelygős hányós időszak 3 napig tartott.
Nekem is egész napos émelygés volt, hányás csak kb 2x volt, amikor olyat ettem (sokat, mert már örültem, hogy valami jól esik és bírok enni, pl kovászos uborka...kár volt :D )
Úgyhogy az én esetem nem fog jobb kedvre deríteni, 6-14 hétig voltam rosszul!!!! Kemény volt :(
Nekem első terhességemnél 12. hétig tartott az émelygős időszak, onnantól mintha elvágták volna. Kb 4x hánytam, de egész nap émelyegtem. Második babámmal mindez csak fokozódott, sokkal erősebb volt az émelygés, voltak napok mikor alig bírtam felkelni. Sokat hánytam is, kb 2 naponta átlagba, de volt, hogy egy nap többször is. Ja és nem múlt el a 12. héten, még ráhúztam 2 hetet.
Kitartás kedves kérdező, ha túl vagy rajta hidd el, el is felejted, mintha nem is lett volna. Én most a 22 héten már nem is emlékszem, hogy milyen rossz volt az elején, olyan messzinek tűnik.
Ja és mindkét babám kislány. Állítólag a lányok jobban "meggyötrik" az anyukájukat a pocakban. Lehet neked is ezúttal kislány lakik a pocakodban. :)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!