Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egész nap émelygett a...

Aki egész nap émelygett a terhesség elején (de nem hányt, nem volt nagyon rosszul) annak mikor múlt el ez az állapot?

Figyelt kérdés
Napi 24 órában émelygek, még csak a 7. hétben vagyok, már nagyon unom, éjjel sem bírok aludni. Az valamicskét segít ha nassolok, de nem az igazi. Az előző terhességemnél nem volt ilyen, semmi tünetem nem volt. Mikor fog elmúlni? Ugye nem csak a 12. hét után?
2013. szept. 18. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Első terhesség: végig émelyegtem, és iszonyú szarul éreztem magam.

Második terhesség: az émelygős hányós időszak 3 napig tartott.

2013. szept. 18. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindkét terhességénél a 11. hétig tartott az egész napos émelygés! Kitartás!
2013. szept. 18. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy voltam, mint te. 24 órás émelygés. Nekem is, mint az egyik válaszolónak, a 11. héten mintha elvágták volna.
2013. szept. 18. 13:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Addig még sok van :( És nem hagyhatom el magam mert van egy 15 hónapos rendkívül érdeklődő kisfiam, és építkezünk is... Remélem azért enyhülni fog egy kicsit. Főleg hogy nem szeretném elmondani a terhességet a 13. hétig, vigyorogva kell viselni az émelygést az ismerősök előtt. Nem egyszerű a nők élete :)
2013. szept. 18. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia. Első babámat várva semmi gond nem volt a mellfájdalmat leszámítva. 2.babyvel 8.héttől 16.hétig még a levegő vételkor is öklendeztem és émelyegtem de soha nem hánytam.
2013. szept. 18. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is egész napos émelygés volt, hányás csak kb 2x volt, amikor olyat ettem (sokat, mert már örültem, hogy valami jól esik és bírok enni, pl kovászos uborka...kár volt :D )

Úgyhogy az én esetem nem fog jobb kedvre deríteni, 6-14 hétig voltam rosszul!!!! Kemény volt :(

2013. szept. 18. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Első gyereknék kb 3 napot voltam vacakul, a kicsinél a 16. hétig (kb 8-tól). Nekem a jéghideg citromos víz segített valamennyit.
2013. szept. 18. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem első terhességemnél 12. hétig tartott az émelygős időszak, onnantól mintha elvágták volna. Kb 4x hánytam, de egész nap émelyegtem. Második babámmal mindez csak fokozódott, sokkal erősebb volt az émelygés, voltak napok mikor alig bírtam felkelni. Sokat hánytam is, kb 2 naponta átlagba, de volt, hogy egy nap többször is. Ja és nem múlt el a 12. héten, még ráhúztam 2 hetet.

Kitartás kedves kérdező, ha túl vagy rajta hidd el, el is felejted, mintha nem is lett volna. Én most a 22 héten már nem is emlékszem, hogy milyen rossz volt az elején, olyan messzinek tűnik.

Ja és mindkét babám kislány. Állítólag a lányok jobban "meggyötrik" az anyukájukat a pocakban. Lehet neked is ezúttal kislány lakik a pocakodban. :)

Jobbulást!

2013. szept. 18. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 7-8. hét volt olyan, hogy lábra sem tudtam állni a hányingertől. A 9., 11., 12. héten hánytam is egyet-egyet, de már kicsit jobb volt, aztán fokozatosan a 15-16. hétig elmúltak a rosszullétek. Nekem a 12. hét után a rágózás tett jót. Most vagyok 24 hetes, és már én hajlamos vagyok elfelejteni, hogy mennyire rossz volt. Mindenki azt mondta, hogy kitartás, és nemsokára elmúlik, amit persze akkor nehéz volt elhinni, de végül tényleg. úgyhogy én is csak ezzel tudlak biztatni.
2013. szept. 19. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!