A terhességi toxémia hirtelen fellépő állapot?
Engem magas vérnyomással kezelnek 130/80-on tart a gyógyszer, 90-es pulzussal, de vizesedek is, meg most találtak fehérjét a vizeletemben.
Vinnem kell holnap tenyésztésre vizeletmintát.
27 hetes terhes vagyok, jah, és terhességi diabéteszem is van.
Hát ez nem hirtelen van, mert gondolom több alkalom után mindig elöjött valami.
Elég nagy a valószínüsége de elöször biztosak akarnak lenni.
Nekem anyukám volt a bátyámmal így, csak akkor még UH sem volt és csak pedzegették hogy baj van. Bentartották és habár idöre de 1,5 kilóval született. habár makk egészséges volt mindig is.
Lehet nem engedik végig a terhességemet?
A babával minden rendben van!
én így születtem ezer éve :)
anyukámat bent tartották a kórházban szigorú fekvés meg pihenés (néha hazamehetett) és maradtam bent én is amíg lehetett aztán termsézetes úton 2500 grammal jöttem ki, kicsit besárgultam de semmi bajom:)
Talán megsárgul majd a pici, de szerintem nem lesz baja :)
Csak nem hirtelen van, biztos valami miatt.
ezért kérdeztem, hogy ez a betegség lehet szép lassú lefolyású e, vagy gyorsan bekövetkezik.e?
tehát amíg nekem stabilak az értékeim, addig ne féljek,vagy egyik napról a másikra lehet-e rosszabb?
az a bajom, azért is kérdeztem, mert ma nagyon nem vagyok jól, a cukrom is, meg a vérnyomásom is magas :(
de lehet csak mert ma stresszeltem valami miatt :S
picit lepihenek, ha nem javulok bemegyek az ügyeletre.
köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!