Pár hetes kismama korotokban fájt a hasatok?
Figyelt kérdés
"Hogyan fájt" Mennyi ideig? Volt hogy akár egy napig is, vagy órákig? És fájt úgy a hasatok, hogy a lábatokba sugárzott?2013. szept. 16. 10:20
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem görcsölgetett. 4.baba. Minden terhességemmel minden rendben volt. Olyan mensisen fájdogált, aztán 10-12 hétre elmúlt. Szerimtem belefér, ha nem olyan erős. Baj akkor van,ha annyira görcsöl, hogy nem tudsz kiegyenesedni, vagy tényleg nagyon fáj. Készülődik a méhed.:-) Növekszik a picike. :-) De azért dokinak említsd meg, ha mész. Ártani nem árt szólni. Boldog babavárást!
38hkm
2/2 anonim válasza:
Teljesen normális ha görcsöl a hasad, hiszen a méhed most tágul, megfeszülnek az izmok és a szalagok, hogy később legyen hely a picinek! :) Nekem is görcsöl, van hogy 2-3 órán át, először én is megijedtem, de a dokim megnyugtatott, hogy amíg nem éles késszúrás szerű hirtelen fájdalomról van szó, addig nincs baj. De azt is mondta, hogy ha baj van, azt ösztönösen érzik a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!