Tolnai Renáta kérdése:
38 hetes kismama vagyok és ilyen köldök zsinór áramlási értékeim vannak Ri:0,69 ; Pi: 0,58 ezek jók?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 17:44
1/4 anonim válasza:
Holnap megnézem a kiskönyvem,nem akarok zörögni,de hasonlóra emlékszem. 38+4-re szültem :-)
2/4 anonim válasza:
Sziasztok!Lehet nem ide tartozik,de nekem miért nem néztek ilyeneket??Engem is érdekelne.
33hkm
3/4 anonim válasza:
Ugyanezek voltak az értékeim,úgyhogy minden rendben Veletek. Ha gond lenne,úgyis szólna az orvos. Egyébként a flowmetria-vizsgálatnál a két szám átlaga számít, azaz a két szám (RI-PI) átlagát kell venni, ha 2-nél nagyobb, az lassuló áramlást jelez. Az átlagérték
terhességi kor szerint is változik. Az adott
terhességi korra jellemző átlagérték a BFC-0
jelzést kapja, ha lassabb, akkor BFC-I.
Második válaszoló,örülj neki! Problémás esetekben szokták nézni. Nekem meszes volt a méhem,idõ elõtt öregedett (cukorbetegség miatt),így félõ volt,hogy nem jut elég tâpanyaghoz a babám,de hál'Istennek,nem volt gond.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már be voltam parázva meg nem igazán bízom az orvosokban :-)
2013. szept. 12. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!