Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amióta pozitivat teszteltem...

LN09 kérdése:

Amióta pozitivat teszteltem folyamatos félelem van rajtam, hogy elvetélek! Ti hogyan küzdöttétek le ezt, ha volt ilyenben részetek. Vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Szedem az Elevitet, használok Utrogestant és táppénzen vagyok itthon. Nem emelek nehezet. Ezen kívül mit lehet még tenni?
2009. nov. 4. 14:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mármint milyen kritikus idő? Nekem senki nem mondott semmit. 40 hét a kritikus... Akármi történhet a terhesség alatt.

Azért lettem leszúrva mert korán mentem dokihoz. Azt mondta tuti nem látni semmit még. Hát tévedett.

2009. nov. 4. 18:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem pihenőhónapban sikerült a baba. Én is úgy vagyok vele, hogy a kritikus a 40 hét. :) Viszont megnyugtattak, hogy ha már van szívhang... ha már 12 hetes lesz, ha már a 18. heti uh-on is minden rendben... és ha nem lesz koraszülött... szóval van mit aggódni, de igyekszem nyugodtan hozzáállni a dologhoz.

Én is szedem a Merckformint 3x1 kezdtem, már csak 2x1 és jövő héttől már csak 1x1-et kell bevennem. Lassan az utrot is elhagyom, holnaptól már csak 2x "dugok".

Emellett van a vérnyomásommal is baj, de az is kordában van tartva.

Szóval nyugalom. :)

2009. nov. 4. 19:34
 13/16 anonim ***** válasza:
A kritikus idő az első 12. hét, mert utána vetélés kockázata jelentősen csökken. NEm múlik el, hanem csökken. De gondold csak végig! Nem csak a 40 hét krtikus, hanem a szülés is, aztán megszületik a gyermek, utána is lehet beteg...stb. az életünk attól a pillanattól kezdve, hogy megtudtuk terhesek vagyunk, egy folyamatos aggódás. Szerintem nem kell tenned semmi különlegeset, éld az életed, örülj, hogy sikerült és bízz abban, hogy minden rendben lesz, mert rendben kell lennie. Ja! Próbálj meg nem a nap 24 órájában gondolni erre, kicsit foglald le a gondolataidat mással.
2009. nov. 4. 19:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma voltam UH-on. 4 baba van.
2009. nov. 11. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2015. dec. 14. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:

4 baba???

De kiváncsi lennék mi lett velük jól vannak e😊

2023. nov. 21. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!