Amióta pozitivat teszteltem folyamatos félelem van rajtam, hogy elvetélek! Ti hogyan küzdöttétek le ezt, ha volt ilyenben részetek. Vagy csak én vagyok ilyen?
Mármint milyen kritikus idő? Nekem senki nem mondott semmit. 40 hét a kritikus... Akármi történhet a terhesség alatt.
Azért lettem leszúrva mert korán mentem dokihoz. Azt mondta tuti nem látni semmit még. Hát tévedett.
Nekem pihenőhónapban sikerült a baba. Én is úgy vagyok vele, hogy a kritikus a 40 hét. :) Viszont megnyugtattak, hogy ha már van szívhang... ha már 12 hetes lesz, ha már a 18. heti uh-on is minden rendben... és ha nem lesz koraszülött... szóval van mit aggódni, de igyekszem nyugodtan hozzáállni a dologhoz.
Én is szedem a Merckformint 3x1 kezdtem, már csak 2x1 és jövő héttől már csak 1x1-et kell bevennem. Lassan az utrot is elhagyom, holnaptól már csak 2x "dugok".
Emellett van a vérnyomásommal is baj, de az is kordában van tartva.
Szóval nyugalom. :)
4 baba???
De kiváncsi lennék mi lett velük jól vannak e😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!