Amióta pozitivat teszteltem folyamatos félelem van rajtam, hogy elvetélek! Ti hogyan küzdöttétek le ezt, ha volt ilyenben részetek. Vagy csak én vagyok ilyen?
Nekünk is nehezen jött össze. PCO-s vagyok, alulműködik a pajzsmirigyem. Ez éppen elég.
6 hetes leszek szombaton. Legközelebb csak jövő héten pénteken megyünk UH-ra, és attól is félek, hogy mi van ha már nem lesz ott.
Amúgy 4 hetesen 3 mm-es volt, az jó?
Azért ha időközben elmegy, csak van tünete, nem?
Próbálj megnyugodni, az lenne a legfontosabb. Nekünk is 2 év próbálkozás, egy beteg magzat után jött össze a lányunk, így megértem, hogy félsz a bajoktól. De muszáj poztívan gondolkodnod. Nekem azt tanácsolta bölcs nővérem, hogy éljem úgy az életem, mint terhesség előtt egy-két dolgot kivéve. Valóban nem emeltem, illetve emelek, ha úgy érzem elfáradok, akkor pihenek kicsit, de mindenképpen lefoglalom magam, mert a sok gondolkodásba, aggodalomba meg lehet őrülni. Tudom, táppénzen nem egyszerű ez, de valami otthoni babra munkát keress, mert azzal ugye nem ártasz a pajzsmirigy működésnek, de jobb lesz a lelkednek. Szóval, ha nincs orvosi utasítás arra, hogy pihenj egész nap, akkor igenis csinálj valamit!
A vetélésnek persze vannak jelei általában, de az az igazság, hogy ez nem minden esetben van így. Én is azzal bíztattam magam az első 12. hétben, hogy biztos nem az a kivételes eset vagyok, amikor nincs jele, így mivel nem éreztem semmi rosszat, úgy gondoltam, hogy minden rendben van. És így is lett, pedig volt min aggódnom, mert év elején volt a tragédiánk...nagyon szorítok nektek, minden jót kívánok (25 hetes mami)
Szia kérdező, én is PCO-s vagyok, aki holnap lesz 12 hetes és még a mai napig nagyon izgulok. :)
Neked kell szedni inzulin gyógyszert? Magától jött össze, vagy inszemmel? És mit mondott az orvos, mennyi idő ami "kritikus"?
A méreteid szuper jók! :D
Mi tavaly május óta próbálkoztunk, kisebb nagyobb kihagyással, és élesben pedig január óta. Spontán esélyem sem lett volna, hogy teherbe essek, mivel nem volt peteérésem. Elmentem nődokihoz és elmeséltem neki a problémámat. Lévén, hogy eü.-is vagyok nem kellett sokat győzködnöm, hogy kezdjük el a dolgot.
Elkezdett stimulálni. Closty+Merional majd Choragon. Ebből lett a babám :)
Egy ismim azt mondta ne azon aggódjak, hogy megmarad-e, mert megfog, hanem azon, hogy hányan lesznek. Neki ugyanezzel a kombinációval 3 baba fogant meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!