Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyenek a jósló fájások?

Milyenek a jósló fájások?

Figyelt kérdés

Egy nap többször bekeményedik a hasam, néha muszáj megállnom vagy lelassitanom, elég sokszor fáj már a derekam is. Ezek lennének? 30-31 hetesen?

és igaz, hogy akinek vannak annak könnyebb a szülés?

2013. szept. 14. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Ezek még nem jósló fájások. És nincs összefüggés a könnyű szülés és a jósló fájások között. Én pont most voltam dokinál 31 hetesen mert iszonyat mensi görcseim voltak, kiderült inkább csak a beleim okozták nem a baba. Azt mondta ilyenkor még nincsenek jóslófájások és a haskeményedés sem normális (nekem mondjuk szerencsére haskeményedéseim nem is voltak). Jóslófájások 35. héttől vannak. A derékfájás normális az van nekem is, néha még a lábam is összecsuklik úgy bele nyilal. Nem tudom mikor mész dokihoz, de azért szólj neki, hogy neked ilyen panaszaid vannak, mert lehet ad majd egy kis magnéziumot így a végére. (kb. 2-5 hétig lehet majd még magnéziumot szedni, de az megakadályozza, hogy esetleg a baba időelött kikívánkozzon. 31hkm
2013. szept. 14. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen lehetnek jóslók, illetve inkább összehúzódások!:-)

De ez abszolúte nem a szülés közeledtét jezik az esetedben. Nekem nem voltak eddig keményedéseim, sőt jóslóból is csak kettő, pedig már igazán jöhetnének!

Szerintem nincsen összefüggésben a szüléssel, mármint a keményedés.

38+2hkm

2013. szept. 14. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

én úgy tudom, hogy a jóslók kb 4 héttel előbb jönnek.

de a keményedés semmit nem jelent, nekem a 20. hét óta van

2013. szept. 14. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
En par napja ismerkedtem meg a josloval. Nekem ilyen volt: az alhasamban mensi szeru feszulest, gorcsot (nem volt eros a fajdalom, de van akinek igen) ereztem, kisugarzott a derekamba hatra, kozben bekemenyedett a hasam. Hullamokban jott, egy "fajas" kb 20-30mp-ig tartott, de ez valtozo, kinek milyen hosszu. Viszont jellemzo, h hullamokban jon, ismetlodik. Altalaban rendszertelenul. (nekem rendszeres volt 3-5percenkent majd egy oran at) A joslo setata, langyos zuhanyra, extra magneziumra elmulik. Az igazi pedig nem marad abba, berendszeresedik es erosodik... En akkor tudtam, h csak joslo (fogalmam sincs honnan, elsot varom), de masnap elmentem dokihoz. Mivel csak a 33. heten vagyok, ezert sok pihenest es napi 3000mg magneziumot irt elo. (c2100)
2013. szept. 14. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!